AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz,  Organize Sanayi Bölgesini ziyaret ederek, Lale Sanayi ve Organize Sanayi Bölgesinde fabrika çalışanlarıyla bir araya geldi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, sanayicilerle görüş alışverişinde bulundu, çalışanlarla sohbet etti. Lale Sanayi ve  OSB'deki Fabrika çalışanlarının ve yöneticilerinin sorun ve taleplerini dinleyen Mustafa Açıkgöz, 24 Haziran seçimleri için destek istedi.  

Açıkgöz: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan liderliğinde AK PARTİ olarak bizler inşa ekibiyiz; diğerleri yıkım ekibi. Milletimizle el ele güçlü Türkiye’yi inşa etmek için çalışıyoruz. 24 Haziran’da Türkiye’nin şahlanışına Nevşehir hazır.” dedi.

Ziyarete AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, İl Yönetimi ve Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit eşlik etti.

AK Parti heyetinin sonraki durağı Lale Sanayi sitesine oldu. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. dönem Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz  “İşçi, esnaf, sanatkar ve iş verenlerimizle gelişen Türkiye’nin mücadelesini birlikte veriyoruz. Alın terinin kıymetini bilmeyen, milletinin güçlü yarınları için çalışmak nedir bilmez.Büyük Usta Sayın Recep Tayyip Erdogan ile Durmak Yok Yola Devam" dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar'da," 24 Haziran Seçim çalışmaları kapsamında bugünde Nevşehir Organize sanayi ve lale sanayi bölge esnaflarımızı ve emektar çalışanlarımızı ziyaret ediyoruz." dedi. Yanar,  24 Haziran’da seçimlerinin önemine vurgu yaparak, “Bu seçimlerde ülkemizde yine istikrar istiyorsak, teşviklerin daha da artmasını istiyorsak, güçlü bir meclis ve güçlü bir irade gerekiyor. Bu yüzden sizlerden yine destek bekliyoruz. Güçlü Türkiye , Güçlü Meclis için Durmak yok yola DEVAM diyoruz. ” diye konuştu.