NEVŞEHİR(MHA) İlimizi Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek olan Nevşehir Spor Gençlik Spor Kulübünün yeni sezonda mücadele edeceği gruplar belirlendi.

Nevşehir Spor GK Başkan Yardımcısı Sedat Cantekin’den alınan bilgiye göre, Nevşehir Spor GK ile birlikte toplam 14 ekibin mücadele edeceği grubumuzda Ankara ekiplerinin fazlılığı dikkat çekti.

Grubumuzda 4 Ankara takımının yanı sıra, 2 Çorum, 2 Kastamonu takımlarının yanında Bartın, Karabük, Aksaray, Kırşehir ve Kırıkkale illerinden birer takım yer aldı.

14 Takımın mücadele edeceği bölgesel amatör ligin bu grubunda mücadele edecek ekiplerin oluşturduğu gruptan 1 ve 2. olacak takımlar Play Off oynamaya hak kanacaklar.

21-22 Eylül tarihleri arasında oynanacak olan müsabakalarla başlayacak olan bölgesel amatör futbol liginin yeni sezonunda ligi en iyi yerde bitirmek için mücadele verecek.

Bu yıl iddialı bir takım oluşturulduğuna değinen Nevşehir Spor GK Başkan Yardımcısı Sedat Cantekin, “Grubumuza baktığımızda Ankara ekiplerinin fazlılığı dikkat çekiyor. Ankara ekipleri güçlü takımlardan oluşuyor. Ancak Nevşehir Spor GK olarak bizde imkanlarımız doğrultusunda çok iyi bir kadro oluşturduğumuz düşüncesindeyim. İddiamızı sürdürerek ligin sonunda arzu ettiğimiz yere ulaşmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz.Kimseden çekinmiyoruz” açıklamalarında bulundu.