Demokrat Parti(DP) Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Isınır, Nevşehir Ticaret Borsasını ziyaret etti...

Demokrat Parti İl Başkanı Dinçer Akgür, Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Isınır’ın yanı sıra DP Nevşehir İl ve İlçe yönetim Kurulundan oluşan bir heyet parti yöneticileri ile birlikte Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş’a ziyarette bulundular.

Nevşehir DP teşkilatı ve Belediye Başkan Adayı Sayın Mustafa Isınır’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Tüm Belediye başkan adaylarına çıktıkları hizmet yarışında başarılar diledi.

Nevşehir’e hizmet etmek istediğini vurgulayan DP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Isınır, ilimizin sıkıntılarını bildiğini ve çözüm paketlerinin hazır olduğunu belirtti. 

Seçim çalışmaları ve projeleri hakkında kısaca bilgiler aktaran DP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Isınır, şunları kaydetti: “Biz öncelikle bu yola çıkmadan, Nevşehir’ımızın bütün değerlerini analiz ettik. Bu analiz neticesinde elde ettiğimiz verilerle Marka şehir olma yolunda, yüz ağartan yüz projemizle, 3 aşamalı eylem planımızı oluşturduk. Uygulayacağımız 3 aşamalı eylem planı ile 5 yılsonunda aranılan sorulan bir marka şehir haline geleceğiz dedi.

DP li Başkan Adayı Isınır En büyük hedefimiz; Sanayi kenti, kültür ve turizm kenti ve Marka Şehir Nevşehir” dedi.

Borsa Başkanı Salaş, Isınır’ı  özverili çalışmalarından dolayı kutladı ve ziyaretlerinden dolayı DP İl Başkanı Dinçer Akgür nezdinde Partililere ve Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Isınır’a bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek seçimler de adaylığını açıklayan Mustafa Isınır'a başarı temennisinde bulundu.

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, tüm siyasi partilere kapılarının açık olduğunu belirterek, “NEVŞEHİR söz konusu olduğunda ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” dedi.  

Salaş, Bu vesile ile Tüm siyasi partililere 30 Mart 2014 seçimler öncesinde başarılar diler
ken Nevşehir’de seçimlerin dostluk içinde geçmesini dilediklerini kaydetti.