Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş beraberinde Yönetim Kurulu Başkan Vekili Özcan Bıyıklı,Yönetim Kurulu üyesi Sunay Özdemir, Alper Tunçbilek ve Ticaret Borsası Genel Sekreteri Uğur Aydoğan'la birlikte  geçtiğimiz günlerde AK Parti İl Başkanlığı görevine atanan M.Ali Tanrıver’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz hafta içerisinde Nevşehir İl Başkanlığı’na atanan M.Ali Tanrıver’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Tanrıver’i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ziyarette, Nevşehir gündemi üzerine bir süre sohbet eden Borsa Başkanı Salaş ve yönetim kurulu üyeleri, Tanrıver’ e yeni görevinde başarılar diledi. AK Parti İl Başkanı M.Ali Tanrıver ise NTB Başkanı Salaş ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Salaş ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden dolayı teşekkür eden Tanrıver; “AK Parti camiası olarak TOBB’a bağlı oda ve borsaları önemsedik. Bu kurumlarımızın görüşlerinin de çok değerli olduğuna inanıyoruz. Bundan sonra da aynı desteği sizlerden bekliyoruz. Nevşehir’i el birliği ile geliştirmek hepimizin ortak hedefidir” dedi.