Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı; Seyit İNCE, Başkan Vekilleri Miktat Şahin ve Ömer Güçlü ile birlikte bir dizi nezaket ziyaretinde bulundular.

NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce ve Başkan vekilleri ilk olarak Nevşehir Valisi Sayın Mehmet CEYLAN’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştükten sonra Nevşehir Emniyet Müdürü Sayın Metin KALAYOĞLU’nu ziyaret etmek üzere Emniyet Müdürlüğü’ne geçtiler. Sayın Kalayoğlu’nun ziyaretinden sonra bir açıklama yapan NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce; Sayın Valimiz ve Emniyet Müdürümüz ile samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunulduğunu ilimiz için hep birlikte her zaman birliktelik içinde olunacağını ve bu tür ziyaretlerin devam edeceğini bildirdi.


NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce’den CHP Nevşehir İl Başkanlığı’na Hayırlı Olsun Ziyareti

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı; Seyit İNCE, Başkan Vekilleri Miktat Şahin ve Ömer Güçlü Nevşehir CHP İl Başkanlığı’na yeniden seçilen Kamil Gülmez’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular;

        CHP İl Başkanlığı’na yeniden seçilen Kamil GÜLMEZ ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Nevşehir’in menfaatleri doğrultusunda yapılacak her türlü çalışmanın yanında ve destekçileri olacaklarını ifade etti.