25. Dönem MHP Nevşehir Milletvekilli Mehmet Varol, MHP il Genel Meclis Üyesi Haydar Çiftçi ve Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Cihat Burak Korkmaz ve yönetimi Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube başkanlığına seçilen Ülkü Ocakları Gülşehir İlçe yöneticisi Tayfur Urgenç ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Heyet, Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube başkanı Tayfur Urgenç ve Yönetimini tebrik ederek, görevinde başarılar dilediler.


Ziyarette MHP 25. Dönem Milletvekili Mehmet Varol, Yeni Başkan Urgenç ve yönetimine başarı dileyerek, "Türk eğitim sende yaşanan bayrak değişimi sonrası Yeni yönetime başarı dilemek adına toplanmış bulunmaktayız. Türk eğitimsen ülkücü şehit öğretmenlerin bir emaneti olarak bizlere miras kalmıştır. Bundan dolayı sendikamızın önemi büyüktür. Eski yönetime emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Genel kurul sonrası oluşan yeni Başkan ve yeni yönetimin, sendikaya, Nevşehir'imize ve ülkemize hayırlı olsun" diye konuştu.

Nevşehir Ülkü Ocağı Başkanı Cihat Burak Korkmaz ise," Sivil Toplum Örgütleri ile birlikte, birlik beraberlik içerisinde hareket ederek Nevşehir'imize hizmet etmeyi ve Nevşehir’in değişen yüzü olacaklarını dile getirdi ve Misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz" dedi.

MHP il Genel Meclis Üyesi Haydar Çiftçi'de,  Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi’nde başkanlık değişinin ardından, bayrağı teslim alan yeni yöneticilere başarı diledi.

Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Tayfur Urgenç ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek bu anlamlı ziyaretleri için kendilerine ayrı ayrı teşekkür etti.