Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevini 3,5 yıldan beri sürdüren Yayha Leblebici, görevini Cihat Burak Korkmaz'a devretti.
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz'un katılımları Ülkü Ocakları Nevşehir  İl Başkanlığında gerçekleştirilen devir teslim töreninde, Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevini 3.5 yıldır yürüten ve görevi süresince birçok başarılı çalışmalara imza atan Yahya Leblebici, görevini Cihat Burak Korkmaz'a devretti.


Devir Teslim törenine katılan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz burada yaptığı konuşmasında 3,5 yıl gibi uzun bir süre görev yapan ve başarılı faaliyetlere imza atan Leblebici'ye bugüne kadar yaptığı çalışmalar için teşekkür etti.

 Devir töreninde Eski Ocak Başkanı Yahya Leblebici yaptığı çalışmalar ve hizmetleri için teşekkür edildi. Yahya Leblebici'de bu kutlu görevi layıkıyla yaptığıma inanıyor ve bu yüce görevi Cihat Burak Korkmaz kardeşimize devrederek kendilerine başarılar diliyorum dedi.

İşte Nevşehir'de görev yaptığı süre boyunca taraflı tarafsız her kesimin büyük övgüsüne mazhar olan Yahya Leblebici'nin açıklaması;

3.5 yıldır şerefle yaptığım Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı görevimi bugün itibari ile Cihat Burak Korkmaz Başkanıma teslim ettim. Bu süre içerisinde bana emanet edilen kutlu sancağımızı daha ileri götürebilmek için mücadele ettim. Yaptığımız eksiklikler varsa şahsıma, iyilik ve güzelliklerin hepsi teşkilatıma aittir. Her zaman yanımda dimdik duran Ocak yöneticilerime, Üniversite teşkilatıma, Ortaöğretim teşkilatıma, Bayanlar birimime, İlçe Ocak Başkanlarım ve teşkilatlarına, bize destek veren Nevşehirli ülküdaşlarıma teşekkür ediyorum. Varsa benim hakkım helal olsun dava arkadaşlarım teşkilatım sizlerde hakkınızı helal edin. Ben her zaman yeni Ocak Başkanımın ve teşkilatımın emrindeyim. Cihat Burak Korkmaz Başkanıma başarılar dilerim. Ayrıca bu görevi tarafıma tevdi ederek teşkilâtımıza hizmet etme fırsatı veren Ülkü Ocakları Genel Merkezine ve Sayin Genel Başkanımız Olcay Kılavuza teşekkür ederim. Var olsun ÜLKÜ OCAKLARI