Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı tarafından Nevşehir Gazhane Caddesinde bulunan Kubbeli Çarşı içerisinde ki yeni Ülkü Ocakları hizmet binası açılışı gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Afrin Gazisi Zeki Didinmez, STK temsilcileri, partililer ve çok sayıda ülkücülerin katıldığı açılışta konuşma yapan Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, Hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulundu. Kesilen kurban ve yapılan duaların ardından Nevşehir Ülkü Ocakları hizmet binasının açılış kurdelası 25. dönem Nevşehir Milletvekili MYK üyesi Mehmet Varol, MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya, MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, Uçhisar Belediye Başkan ve Başkan adayı Ali Karaaslan, MHP Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz, Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker tarafından kesildi. 

Oldukça geniş bir hizmet binasına kavuşan Ülkücüler, bu ferah ortamda eğitimlerine kaldıkları yerden devam edecek.

Mülkiyeti kendilerine ait, oldukça modern bir hizmet binasına kavuşmanın mutluluğu içerisinde olduklarını ifade eden Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, ”Çok şükür yeni binanıza taşındık. Neredeyse tüm eksikliklerimiz tamamlanmış durumda. Ocağımıza gelen misafirlerimiz mülkiyetimize adeta hayran kalarak, bizimle birlikte bu sevince ortak oluyor.  Biliyorsunuz yıllardır Ülkü Ocakları, Nevşehir’de bir mülk özlemi çekiyordu. Göreve geldiğim gün sağ olsunlar, yönetimde bulunan dava arkadaşlarım omuz omuza vererek bir kazanım Ülkü Ocaklarımıza bir kazanım elde ettirdiler. Bu kazanım, bu başarı hepimizin başarısıdır. Bu şehrin ocağı, Vatan diye çarpan yüreklerin kutlu otağı, Çağın erenlerinin piştiği dergahı, Nevşehir Ülkü Ocakları. “ dedi.

"Nevşehir Ocak Mülk Alacak" sloganıyla çıkılan yolda mutlu sona ulaşıldığının altını çizen Başkan Türker, “Tüm gönüldaşlarımızın yürekten desteğiyle alınan ve tadilatı tamamlanan Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı yeni hizmet binamız şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun.” Dedi.

Haber:Mustafa Ferveren