Birlik, beraberlik, paylaşmanın tam vakti olan Ramazan ayında halkla bir arada olmak maksadıyla, Nevşehir Ülkü Ocaklarının düzenlediği iftar yemeğine, yaklaşık bin kişilik yoğun davetli topluluğu katıldı.

Ülkü ocakları il Başkanı Ali Türker ev sahipliğinde düzenlenen Ahmet Özatalay (Kayserili ahmet) isimli iftar proğramına MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya, MHP Nevşehir 27. dönem Milletvekili Adayı Mehmet Varol, Eski Ülkü Ocakları Başkanları, ilçe başkanları ve çok sayıda ülkücü gençler katıldı.

Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker burada yaptığı açıklamada, "Tüm Ülkücü kardeşlerimizle birlikte Ramazanın ruhunu bir kez daha idrak etmeye çalıştığımız bu günde davetimize icabet ederek programımıza katılan herkese teşekkür ediyoruz. Bu vesile ile başta tüm şehitlerimizle birlikte tüm ülkücülerin ağabeyi değerli büyüğümüz merhum Ahmet Özatalay (Kayserili Ahmet) kardeşimizi de tekrar hasretle anıyor, mekânının cennet olmasını Cenab-ı Allah'tan diliyoruz" diye konuştu. 

İftar sonrası kısa bir konuşma yapan MHP Nevşehir Milletvekili Aday Mehmet Varol, 24 Haziran seçimlerinde vatandaşlardan ‘Cumhur İttifakı’na destek vermelerini istedi. Varol, “Cumhur İttifakı’na oy istiyoruz. Sayın liderimiz beyan etmiştir. Ülkemizin bekası adına Sizlerden destek bekliyoruz. Yaklaşan seçimlerde projelerimizle birlikte hazırız, sizlerden de bizim yanımızda olmanızı istiyoruz. Ülkemizi yarınlara taşımak için dualarınızı ve desteklerinizi istiyoruz.” dedi.

Tüm Nevşehirli ülkücüleri birlik beraberliğe davet eden Mehmet Varol yaptığı açıklamada; "Manevi iklimin kutlu havasını, ruhumuzda buluşturduğumuz mübarek Ramazan ayında bizlerin bir arada bulunup iftar yapmamızı nasip eden Cenab-ı Allah'a şükürler olsun. Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığımızla beraber güzel bir iftar, keyifli bir sohbet geçirdik. Gözbebeğimiz Ülkü Ocakları geleceğe dair umudumuzu kaybetmemek için en kıymetli nedenimiz” diye konuştu.

İftar yemeğinden sonra dualar edildi ve yapılan konuşmalarda Ramazan ayının manevi iklimi güzelliğinden bahsedilerek davete icabet eden tüm davetlilere teşekkür edildi.

Haber: Mustafa Ferveren