Nevşehir Ülkü Ocakları Esnaf ve Sanatkarlardan sorumlu Başkanı Mehmet Ayıkbaba ve Ortaöğretim Birim Başkanı İbrahim Akkoç, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi İbrahim Uysal ve Yazı İşleri Müdürü Fikret Çapacı'yı ziyaret etti.

Ülkü Ocakları, Türk gençliğine örnek teşkil edecek, topluma faydalı nesiller yetiştirmek için yaptığı adına yakışır çalışmalarla beğeni topluyor. Nevşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, adeta eğitim yuvası gibi çalışıyor. Yaptığı faaliyetlerle bunun en güzel örneğini ortaya koyan Nevşehir Ülkü Ocakları Esnaf ve Sanatkarlardan sorumlu Başkan Mehmet Ayıkbaba ve Ortaöğretim Birim Başkanı İbrahim Akkoç gazetemiz FİB Haber Merkezini ziyaret etti.

FİB Haber’e yayın hayatına başarılar diliyoruz...

Gazetecilik mesleğinin sorumluluk ve fedakarlık isteyen bir meslek olduğunu kaydeden Nevşehir Ülkü Ocakları Esnaf ve Sanatkarlardan sorumlu Başkan Mehmet Ayıkbaba, “Yaptığınız iş zor bir iş. Zorlu bir yolda yürüyorsunuz. Çalışmalarınızda  sizlere başarılar diliyorum” dedi. Ayıkbaba, ayrıca yeni yayın hayatına başlayan Nevşehir'in ilk ve tek İnternet televizyonu olarak www.fibhaber.tv ye de hayırlı olsun dileklerinde bulundu.


Nevşehir Ülkü Ocakları Ortaöğretim Birim Başkanı İbrahim Akkoç'ta, Nevşehir gündemine ilişkin olarak tüm haberleri www.fibhaber.com dan takip ederek öğreniyoruz. İyi bir FİB haber okuyucusu olarak Nevşehir'in İlk ve tek internet televizyonu FİB Haber.TV'ye yeni yayın hayatında başarılar diliyorum dedi.

Nevşehir Ülkü Ocakları olarak eğitim faaliyetlerine de hız kesmeden devam ettiklerini belirten Ayıkbaba, önümüzdeki günlerde eğitim panelleri düzenleyeceklerinide söyledi.

Nevşehir Ülkü Ocakları olarak, yaptıkları faaliyetlerde FİB Haber Gazetesi'nin verdiği destekten duyduğu memnuniyeti de dile getirdi. Bu ziyaretin aynı zamanda bir teşekkür ziyareti de olduğunu ifade eden Ayıkbaba ve Akkoç, "Nevşehir'in sesinin daha gür çıkması için medyamıza sahip çıkmamız gerekiyor. Açıkcası tüm yerel medyamızla birlikte FİB Haber.Com da bizlerin olmazsa olmazımız." dedi.

Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanlığı ortaöğretim masası tarafından uyuşturucu ile mücadele kapsamında şehir merkezinde stant açılarak vatandaşlara broşür dağıttıklarını ifade eden Ülkü Ocakları ortaöğretim başkanı İbrahim Akkoç, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, -”Uyuşturucu ve uyuşturucu tüccarları ile çok sert ve çetin bir mücadele başlatmış bulunmaktayız. Bu mücadele için başta ülkü ocakları Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanım Cihat Burak Korkmaz’a ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Ben Ortaöğretim masa başkanı İbrahim Akkoç ve yönetimim olarak bu uyuşturucu illeti için elimizden geleni ardına koymayacağız. Türk gençliğini zihnen ve bedenen her türlü zararlı alışkanlıklardan koruyacağız. Kardeşlerimiz şunu unutmasın ki zehir tacirlerinin hedefi Türk gençliğidir. Ülkü ocaklarının kapısı her gence açıktır. Ocağa gelen genç madde bağımlısı olmaz, arsız olmaz, vatan haini olmaz. Fatih olur yavuz olur, Atatürk olur, başbuğ olur.” dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren FİB Haber Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Fikret Çapacı ve Genel Koordünatör İbrahim Uysal , Ayıkbaba ve Akkoç'a görevlerinde başarılar diledi.