Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Al i Türker ve yönetim üyeleri, Ankara çıkartması yaptı.  Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve aynı zamanda MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz'a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunan heyet, Nevşehir İl Başkanlığı binasının tapusunu MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli'ye sundu. 

Ziyaretlerin ardından Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker açıklamalarda bulundu. Canla başla mücadele edeceklerini kaydeden Başkan Türker, "Uzun süredir Ülkü Ocakları Nevşehir İl Binamızın, mülkünü almak için yürüttüğümüz kampanyamızı Allah'ın izni ve ülküdaşlarımızın desteği ile başarıyla tamamladık. Ocak binamızın tapusunu genel başkanımıza ve liderimize takdim ederek hayır duaları selamları ile birlikte memleketimize dönüyoruz.

Devraldığımız il binası tapusunu Genel Başkanımız ve Milliyetçi Ülkücü Hareketin Lideri Dr. Devlet Bahçeli Bey'e sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bize bu süreçte destek veren herkese bir kez daha teşekkür eder memleketimize ve davamıza nice güzel hizmetler gerçekleştirmesini Allah'tan dileriz. Bizler her bakımdan donanımlı, sağlıklı, milli ve manevi değerler yönünden iyi yetişmiş asil Türk gençliğini yılmadan, yıkılmadan yetiştirmek için başta Liderimiz Devlet Bahçeli Bey'in izinde, Ülkü Ocakları Genel Başkanımız ve MHP Mersin Milletvekilimiz Olcay Kılavuz Bey'in emrinde canla başla mücadele etmeye devam edeceğiz. Bize bu süreçte destek olmuş büyüklerimize, kardeşlerimize ve Ülkücü yetişecek yeni nesle can-ı gönülden teşekkür ederiz. Var olsun Ülkü Ocakları" dedi. 

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz'da tapusu alınan Ocak il binasına ilişkin açıklamasını sosyal paylaşım sitesinden şöyle duyurdu ";Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığımızın hizmet binasının mülkü alınmıştır. Başta Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanımız Ali Türker kardeşim olmak üzere, maddi ve manevi katkı sağlayan tüm Ülküdaşlarımıza yürekten şükranlarımı sunarım. Allah razı olsun."