Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevini yürüten Ozan Kaya yurt dışında dil eğitimi görmek için, Ülkü Ocakları Genel Merkezi'nin ve Genel Başkanlık görevini vekaleten yürüten Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Olcay Kılavuz'un bilgisi dahilinde İl Başkanlığı görevinden ayrılmıştır.

24.Temmuz.2012 Salı günü saat 18:30'da Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanlığı binasında yapılan devir teslim töreninde, Kaya görevini Nevşehir/Kozaklı'lı Serhat Güneş'e  devretti. Nevşehir Ülkü Ocakları yeni İl Başkanı olan Serhat Güneş Nevşehir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü son sınıf öğrencisi olmakla beraber 23 yaşındadır.

Yapılan devir teslim töreninde Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Olcay Kılavuz, M.H.P İl Başkanı Serkan Bedirhanoğlu, M.H.P İl Başkan Yardımcısı Haydar Çiftçi, Nevşehir Ülkü Ocakları Eski İl Başkanı Kubilay Özdil ve çok sayıda Ülkücü genç hazır bulundu.

Kılavuz, yaptığı konuşmada Eski İl Başkanı Ozan Kaya'ya yaptığı faaliyetler ve Ülkü Ocaklarının asli vazifesinin yerine getirilmesinde gösterdiği büyük gayret için teşekkür etti ve kendisinden razı olduklarını ifade etti.

Eski İl Başkanı Kaya ise konuşmasında, yaptıkları faaliyetlerde kendisinden daha fazla gayret gösteren yönetimindeki arkadaşlarına, yardımlarını esirgemeyen partilililere ve değerli Nevşehirli'lere teşekkür ettiğini ifade etti. "Davamın ve teşkilatımın herzaman hizmetkarıydım, bundan sonrası içinde Serhat Başkanımın emrinde olacağım. Görev yaptığımız süre içerisindeki bütün güzellikler davamıza, eksiklikler ve kusurlar ise şahsımıza aittir. Allah herkesten razı olsun." dedi.

Yeni İl Başkanı Serhat Güneş ise "Şeyh Edebali'nin, Yavuz Sultan Selim Han'ın, Sultan Abdulhamit'in ruhunun bulunduğu bu makama,  Yesevi Ocağına elimizden geldiği kadar hizmet etmek için göreve geldim. Ozan Başkan'a başarılı hi