TÜRK MİLLETİ UYANIYOR, TÜRK BAYRAĞI DALGALANIYOR

Nevşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak, bayrağımıza yapılan bu hain saldırıyı telin etmek ve dosta düşmana karşı hassasiyetimizi göstermek adına aziz milletimizi bayrak asmaya davet ediyoruz. Evleri, iş yerlerini, arabaları Türk bayrağıyla süsleyerek, ülkemizi Ay yıldızlı Al bayrağımızla donatıyoruz. Bayrağımızın gölgesinin üzerimizden hiç eksilmemesi ve milletimizin birliğinin daim olması adına herkesi bu kampanyaya katılmaya davet ediyoruz.

Bayrak, bir ülkenin ve milletin en önemli sembollerinin başında gelir. Türk bayrağı da Türk milletinin en önemli sembolüdür. Türk bayrağı, rengini şehit kanlarından alan; hilali ve yıldızı çok derin manevi anlamlar içeren mukaddes bir bayraktır. Tarih boyunca bu şanlı bayrağın dalgalanması için, şanlı atalarımız çok büyük bedeller ödemişlerdir. Sonucunda ölüm olduğunu bile bile sancağımızı burçlarda dalgalandırmak için hiç düşünmeden ileri atılmışlardır. Türk milleti bayrağın dalgalanmadığı hiçbir yerde tutunamamış, yaşamak için bayrağın gölgesini aramıştır. Bayrağımızı bir “bez parçası” sanan gafillerin, Türk tarihine göz atmasında büyük yarar vardır.

Ne acıdır ki, hükümetin göstermiş olduğu gevşeklikten istifade eden teröristler, geçtiğimiz günlerde bir askeri alana girerek bayrağımızı indirme cüretinde bulunmuşlardır. Hain ellerce indirilen bayrağımızın vebali siyasi ve askeri sorumluların boynunda ebediyen asılı duracaktır. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak, bayrağımıza yapılan bu hain saldırıyı telin etmek ve dosta düşmana karşı hassasiyetimizi göstermek adına aziz milletimizi bayrak asmaya davet ediyoruz. Evleri, işyerlerini, arabaları Türk bayrağıyla süsleyerek, ülkemizi kırmızı beyaz bir örtüyle kaplamayı hedefliyoruz. Bayrağımızın gölgesinin üzerimizden hiç eksilmemesi ve milletimizin birliğinin daim olması adına herkesi bu kampanyaya katılmaya davet ediyoruz.