AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk , Ebubekir Gizligider ile AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ve Erdoğan Özegen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’i ziyaret ettiler.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Açıkgöz, Göktürk, Gizligider’in yanı sıra Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Erdoğan Özegen'in de hazır bulunduğu ziyarette Bakan Çelik ile bölgemizde üretilen patates sorunları ve bu sorunların nasıl giderilmesi konusunda fikir alışverişinde bulundular. 

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ziyareti hakkında açıklamada bulunan Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Bölge vekilleri olarak patates ürününde ihracat teşviki başta olmak üzere üreticilerimize ilişkin birçok konuda bir çalışma toplantısı gerçekleştirdik. Tarım Bakanımızla patates üreticisi çiftçilerimizin son dönemde yaşadığı sıkıntıların ihracat teşviki ile çözümü konusunun yanı sıra borç ertelemesi, tohum desteği ve münavebeli ekim konularında da istişarelerde bulunduk, düşünce ve önerilerimizi değerlendirdik. Toplantının hayırlı neticeler getirmesini diliyorum" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider'de,İlimizin Patates sorunu için çözüm arayışlarımız devam ediyor. Ekonomi Bakanımız Mustafa Elitaş’la istişaremizin ardından, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Faruk Çelik ile patates sorununu görüştük. Konuyla ilgili bizlere destek veren Niğde Milletvekillerimize teşekkür ediyoruz. İnşallah en kısa zamanda üreticilerimizin yüzlerinin güleceğine inanıyorum…