Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri Uyuşturucuya Geçit Vermiyor. 

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kent merkezinde uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor. 

Polis ekipleri Nevşehir kent merkezi ve Ürgüp ilçesinde yaptıkları çalışmalarda Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak suçlarından 5 kişiyi gözaltına aldı.


Nevşehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapmış olduğu çalışmalarda; Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğünün yapmış olduğu çalışmada; Gazi Stadı civarında boş bir arazide park halindeki 34... ve 50... plaka sayılı araçlar ve şahıslar üzerinde yapılan incelemede; 
-4 adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan alüminyum folyo, 
- Dijital hassas terazi ele geçirilmiş, H.H.T., M.A.B., S.M., ve B.A. isimli şahıslar hakkında “Uyuşturucu Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak” suçlarından yasal işlem yapılmıştır.

Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekiplerinin yapmış olduğu çalışmada ise ; durumundan şüphelenilen M.Y. isimli şahıs üzerinde yapılan aramada alüminyum folyoya sarılı metamfetamin isimli uyuşturucu madde ele geçirilmiş şahıs hakkında “Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak” suçlarından yasal işlem yapılmıştır.