30 Mart 2014′te tüm Türkiye Belediye Başkanını belirlemek için sandık başına gidecek. Nevşehir’de de Nevşehir yerel seçim sonuçları canlı olarak sitemizden yayınlanacak.

Nevşehir Gündemin Adresi www.fibhaber.com da hazırlıklar tamamlandı... Nevşehir merkezle beraber Acıgöl, Avanos, Derinkuyu, Gülşehir, Hacıbektaş, Kozaklı ve Ürgüp ilçeleriyle tüm belde belediye başkanlığı seçimleri için yerinden canlı bağlantılarla 30 Mart 2014 yerel seçim sonuçları kesin bilgilerini www.fibhaber.com dan öğrenebilirsiniz...

FİB Haber.Com da 30 Mart 2014  tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde, sizlere özel 
ücretsiz olarak anlık veri yayını yapacak ve tüm seçim çevrelerinden, sandık sonuçlarını “online” duyuracaktır.

Haber, analiz, grafik, animasyon, fotoğraf ve videolarla çeşitlendirilecek "Yerel Seçim 2014" özel yayını, kesin sonuçlar açıklanıncaya kadar devam edecektir.

www.fibhaber.com un seçim özel yayını,Nevşehir ili ,ilçe,beldeleri ve 30 Büyükşehir’in yanı sıra toplam 81 il ve 923 ilçede belediye başkanlığı yarışını kamuoyuna ilk elden duyuracak şekilde planlandı.

Bu kapsamda sizlere yerel seçim sonuçları ücretsiz olarak www.fibhaber.com dan verilecektir.


Nevşehir yerel seçim sonuçları ise canlı olarak 30 Mart akşamı bu sayfada www.fibhaber.com'da olacak.

Nevşehir Yerel Seçim Sonuçları www.fibhaber.com da izlenir...

Nevşehir canlı seçim sonuçları

İşte Ak Parti Nevşehir ilçe adaylarının isimleri: Nevşehir; Acıgöl: Ercan Ertaş, Avanos: Mustafa Körükçü, Derinkuyu: Bülent Aksoy, Gülşehir: Mustafa Dursun, Hacıbektaş: Yusuf Koçak, Kozaklı: Erdoğan Çelik, Ürgüp: Fahri Yıldız isimleri oldu.
 

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir‘de de nefesler tutuldu. Yerel Seçimlere 2 aya yakın bir zaman kaldı. Partiler Nevşehir için Belediye Başkan adaylarını açıkladı. Adaylar seçimleri kazanabilmek için, projelerini açıklıyor. Vatandaş ise Nevşehir ve kendileri için en güzel projeyi hangi adayın sunacağını açıklıyor.

İşte Nevşehir seçim adayları

Ak Parti Nevşehir adayı Hasan Ünver
MHP Nevşehir adayı Mehmet Varol
CHP Nevşehir adayı Serkan Sağlamer
BBP Nevşehir adayı Fatih Sağlam Kardeş
SP Nevşehir Adayı İbrahim Çakır
DP Nevşehir Adayı Mustafa Isınır
BTP Nevşehir Adayı İkbal Şişman
olarak açıklandı.
Sonuçlar anı anına sitemiz www.fibhaber.com da olacak...

30 Mart Akşamı seçimlerin nabzı ise sitemizde atacak. 30 Mart günü sitemizin üzerinde çıkacak olan Canlı Sonuç ekranından saniyesi saniyesine anlık olarak seçim sonuçlarını takip edebileceksiniz. Nevşehir Seçim Sonuçları grafikli ve canlı olarak sizlerin karşısında olacak.

Sizde 30 Mart Akşamı Nevşehir Seçim Sonuçlarını www.fibhaber.com da takip edebilirsiniz.