Başkent Ankara'da TBMM'ye çıkarma yapan Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Mahmut Çalışkaner ve İlçe Ziraat Odaları Başkanları, AK Parti'li Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve CHP'li Faruk Sarıaslan'ı ziyaret ederek tarım ve hayvancılık sektöründe yaşanan sorunları ve talepleri iletti. 
Nevşehir'in Ziraat Odası Başkanlarından Ankara Çıkarması ...

Meclis ziyaretlerinde Nevşehir Ziraat Odası Başkanları, çiftçinin ve üreticinin sorunlarını milletvekillerini ileterek, çözüm için destek istedi.

Çiftçinin sorunlarını TBMM’ye taşıyan Nevşehir Ziraat Odaları Başkanları, Bağ-Kur primlerinin desteklenmesi, İyi Tarım ve Organik Tarım Uygulamalarının teşvik edilmesi ve desteklenmesi ve Çiftçi borçları ile ilgili konuları gündeme getirdi

Nevşehir Ziraat Odası Heyeti ilk olarak CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan'ı ziyaret ettiler.

CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan ziyaretinden ardından yaptığı açıklamasında; "Nevşehir merkez, Acıgöl, Avanos, Derinkuyu, Gülşehir, Hacıbektaş ve Kozaklı Ziraat odası başkanlarımız TBMM’de ziyeretimize geldiler. Kıymetli başkanlarımızla sohbet ortamında fikir alışverişinde bulunduk... Değerli Ziraat Odası başkanlarımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe; "Gazi Meclisimizde ziyaretimize gelen Nevşehir Merkez ve İlçelerimizde çiftçilerimize hizmet veren Ziraat Odaları Başkanlarımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Günün sonunda AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ile bir araya gelerek görüşen Nevşehir Ziraat odası başkanları tarımsal sulamadaki enerji maliyetinin yüksek olduğu ve düşürülmesi gerektiği, çiftçinin Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatiflerine olan borcun ertelenmesi konularını dile getirdi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, heyete teşekkür etti.

Milletvekili Açıkgöz; ”Milletimizin evi, gazi TBMM’de ziyaretimize gelen tarım şehri Nevşehir’imizin Ziraat Odaları Başkanlarımızla istişarelerde bulunduk, hemşerilerimize ziyaretleri için teşekkür ediyorum.‬Sevdamız Nevşehir" dedi.

Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Mahmut Çalışkaner ise, ziyarette konuların detaylı bir şekilde dile getirdiğini ve taleplerinin milletvekillerine iletildiğini belirterek, 81 ilin ziraat odası başkanının kendi illerinin milletvekiliyle görüştüğünü ifade etti.