NEVŞEHİR(MHA) Ak Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, Ak Partinin Hacıbektaş ilçesi haricinde birinci parti olduğunu, 30 Mart Yerel Seçimlerinde de bu iddiasını yeniden ortaya koyacağını dile getirdi.

Nevşehir il merkezinde, Acıgöl, Avanos, Kozaklı, Ürgüp, Gülşehir, Derinkuyu ilçelerinde Ak Partinin yerel seçimlerde yine birinci olarak seçimden çıkacağına inandıklarını kaydeden Ak Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, özellikle il merkezi ile ilgili bazı basın yayın organlarında yapılan tahminlerin doğruyu yansıtmadığına da değindi.

Nevşehir halkının Ak Partiyi benimsemeye ve kendisi gibi görmeye devam ettiğine değinen Ak Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, “Nevşehir bizim yuvamız, evimiz. Dolayısıyla Nevşehir halkımız da bizleri kendilerinden ayırt etmiyor. Bundan önceki genel ve yerel seçimlerde olduğu gibi Ak Partinin yerel seçimlerde yine başarıyla çıkacağından hiçbir endişemiz yok. İl Merkezi ile ilgili bazı basın ve yayın organlarında yapılan tahminlerin doğruyu yansıtmadığını düşünüyorum. MHP’nin adayının % 35 oranında, Ak Partinin adayının ise % 40 – 45 aralığında oy alabileceği belirtiliyor. Ama ben yerel seçimlerde il merkezinde % 50’nin çok çok üzerinde bir oya ulaşacağımız kanaatindeyim. Hacıbektaş ilçesi ile ilgili iddialı konuşarak komik duruma düşmenin yeri yok. Ancak bu ilçemizde de seçim çalışmalarımıza ağırlık veriyoruz. Diğer bütün ilçelerimiz ve il merkezinde Ak Parti birinci parti” dedi.