Türkiye genelinde tüm illerde kullanılan, en başarılı sonuçların elde edilebilmesini sağlayan cep telefonuna gelen SMS doğrulama kodu ile adaya oy verilmesine imkan veren anket sistemi, 30 mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçim öncesi Ak Partinin aday adaylarına oy verme işlemi ile başladı.

Nevşehir merkez ve tüm İlçeleri, Beldeleri için isimleri netleşen  Aday Adayları arasından aday olmasını istediğiniz isme cep telefonunuz ile oy verebilir, demokrasiyi ilimizde de en iyi şekilde yaşayabilirsiniz.

Uygulamaya geçilen sistem ile hilenin önüne geçilmesi amaçlanırken, bir kullanıcının en fazla bir oy verebilmesi ile gerçeğe en yakın sonucu almayı hedeflemiştir. Türkiye’nin bir çok ilinde uygulanan anket her kesim tarafından takip edilerek sonuçlar ilgiyle gözlenmektedir.

Anket sisteminde cep telefonuna gelen doğrulama kodu herhangi bir ücretlendirmeye tabii olmayıp, herhangi bir cep telefonu numarasının kime oy verdiği bilgisi de oy veren kişiyle cep telefonu arasında olup herhangi bir kayıt tutulmamaktadır, anket sisteminde gizlilik esastır.

Nevşehir ilinin nabzının attığı haber sitemizin de sonuçları takip ederek vatandaşlara yansıtmada çözüm ortağı olduğu ankete, gönül rahatlığıyla oy vererek Nevşehir’in geleceğine yön verebilirsiniz.www.nevsehiranket.com