Bu seçim onun seçimi : Recep Tayyip Erdoğan

Bizim her yerde Adımızda, Adayımızda  "Recep Tayyip Erdoğan" dır diyen Gizligider, önümüzdeki 30 Mart Yerel seçimlerinde bu şuur ve bilinçle Milletimiz ve Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları sandıkları başında MİLLİ İRADE İle evelallah birlikte bozacağız dedi.

Partilerin İkbali mi Ülkenin İstikbali mi?

17 Aralık operasyonunu fırsat görüp İktidar yolunda her şey mübah diyerek,Koltuk davasında olanlarla Halka Hizmet davasında olanların seçimi diyen Gizligider, gelinen noktada 30 Mart 2014 için Bu yerel seçim artık genel seçim oldu.  Nevşehir ve ilçe belde köy ziyaretlerinde gördüğümü büyük ilgi ve destek karşısında Allah izniyle Pazar gününü görür gibiyim. Tüm Türkiye gibi Nevşehir'de kirli tuzağı görüyor. 30 Mart'ta inşallah bu zinniyetleri sandığı hep birlikte gömeceğiz. Ülkemiz ve milletimiz üzerinde oynanan oyunları 30 Mart günü sandıkta kullanacağımız oylarımızla bozacağız. Bu ülkenin büyüklüğünü bir kez daha dosta düşmana göstereceğiz dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Av.Ebubekir Gizligider, Nevşehir de, Ürgüp'te, Avanos, Derinkuyu, Kozaklı, Gülşehir de, Hacıbektaş, Acıgöl ve tüm beldelerimizde Adayımız da BİR, adımızda: "Recep Tayyip ERDOĞAN dır." Allah Hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Durmak Yok Yola Devam dedi...