AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı bugünden itibaren ilçe ve İl Gençlik Kolları kongre sürecini başlattı.
AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Av. Rauf Yanar kongre süreci ile ilgili bir açıklama yaptı. Yanar, ‘Genel Başkanımız, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun katılımı ile yaptığımız ve bir bayram havasında geçirdiğimiz il kongremizin heyecanını ve gururunu üzerimizde hissederek Ak Parti Nevşehir Gençlik Kolları olarak ilçe kongrelerimize Bismillah diyoruz. Tüm ilçe Gençlik kollarımızla coşkulu, birlik ve beraberliğimizi tazeleyeceğimiz yepyeni bir heyecan için ilk adımlarımızı atıyoruz. Bu kutlu yolculuğumuzda bize destek olan, varlığını her zaman hissettiren dava arkadaşlarımıza bugüne kadarki hizmetleri için çok teşekkür ederiz’’ şeklinde konuştu.
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Av. Rauf Yanar yapılacak olan kongre süreci ile ilgili olarak da şu bilgileri verdi.

İlçe Kongreleri sürecimiz şu şekilde işleyecektir:

9 Ocak Cuma günü saat 14:00’ te Ürgüp İlçe Gençlik kolları başkanlık seçimine Şükrü Taşkın tek aday olarak katılacak. Aynı gün saat 15:00’te Avanos ilçemizde düzenlenecek olan Avanos İlçe Gençlik Kolları seçiminde ise yine tek aday olarak seçime Yasin Hasanoğlu katılacak.


10 Ocak Cumartesi günü Saat 11:00’de Kozaklı İlçe Gençlik Kolları seçimimize tek aday olarak Esat Yıldız, saat 13:00’ te Hacıbektaş İlçe Gençlik Kolları Kongremize ise tek aday olarak Emrah Demir katılacaktır. Kongremiz yine aynı gün saat 15:00’te Gülşehir’ de devam edecektir. Gülşehir İlçe Gençlik Kolları için başkan adayımız ise Yüksel Bilgiç olacaktır.


Ak Parti Nevşehir Gençlik Kolları ilçe kongreleri sürecimiz Pazar günü tamamlanacaktır.
Pazar günü Acıgöl kongremizde Eşref Altın ve yine aynı gün düzenlenecek olan Derinkuyu ilçe kongremizde Mesut Varol tek liste ve tek aday olarak seçimimize katılacaklardır.


AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yanar açıklamasını, ‘’Mensubu olmakla gurur duyduğumuz Ak Parti’nin bir neferi olarak bundan sonraki süreçte yeni yol arkadaşlarımızla daha iyisini ve daha güzelini yapmak adına yorulmadan, heyecanımızı hiç kaybetmeden çalışmaya devam edeceğiz. Partimizi daha nice gönle ulaştırmak için hep daha ileriye bakarak el ele verdiğimiz İl ve İlçe yönetimlerimizde yer alan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyor, kendileriyle çalışmaktan büyük mutluluk ve onur duyacağımızın bilinmesini istiyoruz’’ sözleri ile tamamladı.