AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Türkiye’yi ve Nevşehir’i hayal bile edilemeyen hizmetlerle tanıştıran AK Partiye her geçen gün ilginin artığını belirterek; “Üyelik artışlarımızla son iki aya oranla ciddi bir artış yaşanmaktadır” dedi.
AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, yaptığı açıklamada, Nevşehir merkez başta olmak üzere ilçe, belde ve köylerde vatandaşların AK Parti’ye karşı büyük bir teveccüh içinde olduğunu söyledi.

7 Haziran seçimleri öncesi bu yoğun ilginin artarak devam ettiğine işaret eden Tanrıver, “Üyelik oranlarımızda yaşanan artış gösteriyor ki inşallah 7 Haziran hem ülkemiz hem de Türkiye açısından bir milat olacaktır” dedi.
Nevşehir’de iki ay öncesine kadar 28 bin civarlarında seyreden üyelik oranlarının şimdilerde 31 861 bin seviyelerine ulaştığına vurgu yapan Tanrıver, AK Parti’nin bu dönem hem kent merkezinde hem de ilçelerde oldukça güçlü olduğunu söyledi.
Seçim ziyaretleri kapsamında kırsaldan ilçe merkezlerine pek çok insanla karşılıklı sohbet etme, dinleme imkanı bulmalarının halkın AK Parti’ye olan inancını ve güvencini daha da artırdığını kaydeden Tanrıver şunları söyledi; “ 7 Haziran seçimleri öncesi AK Parti’ye çok yoğun bir ilgi var. Nevşehirli hemşerilerimiz 13 yıllık AK Parti iktidarlarımız döneminde hayata geçirilen projeleri, hizmetleri yaşayarak gördü. Bundan sonra da inşallah yeni projelerin AK Parti ile hayata geçeceğini, daha iyilerinin yapılacağını biliyor, inanıyor. Bu inancın karşılığında insanlardan büyük destek buluyoruz. Güç veriyorlar. Seçim ziyaretlerinde tüm ilçelerimizde, köylerde, şehir merkezinde yoğun destek görüyoruz. Bire bir sohbet ederek, sıkıntılarını dinleyerek konuşuyoruz. Bu durumda bize olan inancı samimiyeti artırıyor, bu kapsamda üyelik oranlarımıza yansıyor. Bu durum bizleri oldukça onurlandırıyor. Partimize her geçen gün teveccühün artması bizleri hizmet yapma açısından daha da heyecanlandırıyor. İnşallah şehrimize, memleketimize, vatan toprağına en iyi şekilde hizmet etmenin gayesi ile yola çıktık. Bu kutlu davanın çıtasını her geçen gün daha da ileri taşıyarak, yükselteceğiz” dedi.

NEVŞEHİR KOALİSYONA VE ESKİ TÜRKİYE’YE DÖNMEK İSTEMİYOR
Öte yandan AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları tarafından acılan değişim çadırının da üyelik artışına büyük etkisin olduğunu söyleyen İl Başkanı Tanrıver; “Nevşehirli hemşerilerimiz kesinlikle eski Türkiye’ye, koalisyon dönemlerindeki o buhranlı ve karanlık günlerine dönmek istemiyor, Gençlik Kollarımız tarafından açılan değişim çadırında yaşanan üyelik artışlarından ve gözlerindeki heyecandan bunu açıkça görmek mümkün. Bu değerli ve gayretli çalışmalarından dolayı bütün teşkilat mensuplarımıza ve Gençlik Kollarımıza ve özellikle bize teveccüh gösteren kıymetli hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.