Nevşehir e gelen Dış işleri Bakanı  Ahmet Davutoğlu Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde coşkulu kalabalık ve davullarla zurnalarla karşılandı...İlk olarak AK Parti İl Başkanı Av.Kazım Sunar ın konuşmalarının ardından hazırlanan Slayt sunum salonu dolduran AK Partililere izlettirilirken ardından Belediye Başkanı Hasan Ünver sonrasında alkışlar içerisinde Dışişleri Bakanı Davutoğlu konuşma yapacak...

Ak Parti Nevşehir İl – İlçe ve Belde Belediye Başkan Adayları, Dış İşleri Bakanı Prof. Dr. Ahmet DAVUTOĞLU’nun katılımıyla düzenlenen aday tanıtım toplantısıyla gerçekleştirildi.

Nevşehir Kapadokya Kültür Merkezinde düzenlenen aday tanıtım toplantısına; Dış İşleri Bakanı Prof. Dr. Ahmet DAVUTOĞLU, Nevşehir Ak Parti Milletvekilleri, il, ilçe ve belde belediye başkan adayları, il, ilçe ve belde Ak Parti Teşkilat Başkanları, kadın kolları, gençlik kolları ve binlerce partili katıldı.

Aday tanıtım toplantısı, Nevşehir Ak Parti İl Başkanı Kazım SUNAR, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan ÜNVER ve Nevşehir Milletvekili Ebubekir GİZLİGİDER’in açılış konuşmalarının ardından, Nevşehir’deki hizmetleri içeren bir sinevizyon sunumu ile başladı.

Dış İşleri Bakanı Prof. Dr. Ahmet DAVUTOĞLU, 30 Mart yerel seçimlerinde milletin Ak Parti'ye olan büyük desteğinin devam edeceğini belirterek, "Ülkemiz içinde ve dışında oynanan kirli oyunlar karşı, bu süreç içinden zaferle çıkılacağını bunlara en iyi cevabı 30 Mart'ta milletimizin vermiş olacağını" ifade etti Yerel seçimi çok önemsediklerini, bunun Türkiye'nin geleceğini inşa edeceği bir seçim olacağını belirtti.

Dışişleri Bakanı Prof. Dr. Ahmet DAVUTOĞLU, Ak Parti iktidarı olarak tek güç kaynaklarının Hakk'ın ve halkın rızası olduğunu belirterek, “İki hesap merciimiz var; Hakk'a ve halka hesap veririz ve sadece Hakka ve Halka hizmet ederiz” dedi.

Sadece belediye başkanları seçilmeyeceğini ifade eden Dış İşleri Bakanı Prof. Dr. Ahmet DAVUTOĞLU, "Aynı zamanda Türkiye'de istikrar ve güven ortamının devamına bir kez daha omuz verilmiş olacak. Ak Parti ile Türkiye'nin geçen 12 yılı her alanda büyük projeleri hayata geçirerek geçti. Türkiye IMF’ye bağımlılıktan kurtuldu, kim ne derse dersin çok önemli hizmetler yapıldı. Halkımız bunları görüyor ve milletimizin desteği büyüyerek devam ediyor dedi.

Dış İşleri Bakanı Prof. Dr. Ahmet DAVUTOĞLU’nun konuşmaları sık sık tezahüratlarla kesildi. Nevşehir’in üç milletvekilinin yanında birde bakanı vardır, bizi de bu üç vekilimizin içinde sayın dedi. Daha sonra Nevşehir İl – İlçe ve Belde Belediye Başkan Adayları halkın coşkusu ve tezahüratlar eşliğinde sahneye davet edilerek tanıtıldı. Daha sonra Dış İşleri Bakanı Prof. Dr. Ahmet DAVUTOĞLU Niğde’ye hareket etti.