AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları Başkanlığı seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Nevşehir'i bir uçtan bir uca karış karış gezen, sıkılmadık el, kazanılmadık gönül bırakmayan ve gittiği her yerde büyük bir ilgi ve coşku ile karşılanan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar, 1 Kasım seçimlerine sayılı günler kala önemli açıklamalarda bulundu. 


İstikrarın Devamı ve Geleceğin İnşaası İçin Şimdi Karar Zamanı...

1 Kasım seçimlerini bir kader ve bir karar seçimi olarak nitelendiren Kutlar, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:  

“1 Kasım erken seçimi, Türkiye’de istikrarın ve refahın devamı, 13 yılda AK Hizmetlerle elde edilen kazanımların korunması, 2023’lerin, 2071’lerin yani istikbalin inşası için bir karar anıdır. 1 Kasım seçimleri; koalisyonlar, darbeler, muhtıralar, siyasi-sosyal-ekonomik krizler, faili meçhul cinayetler, terör şebekeleri ve sağ-sol kavgalarında enerjisi ve gücü sömürülen Eski Türkiye ile kararlı ve istikrarlı bir yönetimin öncülüğünde sağlıktan, ulaşıma; milli savunma sanayinden, eğitime kadar her alanda kalkınan ve gelişen, 2023’lerin büyük gücü, 2071’lerin süper gücü olma hedefiyle yola çıkan Yeni Türkiye arasında bir karar, bir kader seçimidir.


Doğru Karar Güven Ve İstikrar

AK Parti iktidarımızla 13 yılda Türkiye’ye kazandırdığımız kalıcı eserler, halkımıza sunduğumuz hizmetler  ve geleceğe dönük yatırımlarımızla konuşulduk. Söylediğimizi yaptık, yapamayacağımızı söylemedik. Böylece güveni inşa ettik ve sağlamlaştırdık. Geleceğimizin teminatı  çocuk ve gençlerimizin dilinde;  esnafımızın, çiftçimizin, köylümüzün, işçimizin, memurumuzun, sanayicimizin kendine güvenen bakışlarında; kadın ve erkek tüm halkımızın gönlündeyiz Bizler sadece hizmet üreten değil; aynı zamanda sorunları yerinde dinleyen, milleti ile kucaklaşan, hemhallaşan, dertleşen, insanımızın gönül eşiğine giden yolları sürekli arşınlayan bir hareketiz. Halka tepeden bakan, halkı tepeden inmeci bir yaklaşımla dizayn etmeye kalkan, bugün var yarın yokçulardan, seçimden seçime bir görünüp bir kaybolanlardan değiliz. Aziz milletimiz takdir buyurur ise, 1 Kasım sonrasında da aziz milletimizin hizmetkârı olmanın bahtiyarlığını yine yaşayacağız. 

Bu duygu ve düşüncelerle 1 Kasım Erken Genel Seçimlerimizin Nevşehir’imiz, Türkiye’miz, Türk-İslam Alemi ve Tüm İnsanlık için hayırlara vesile olmasını diliyor; Yeni Türkiye Yolunda Karar da Milletin, Söz de Milletin diyorum.