Nevşehir’de çocuk oyun alanı ve dinlenme parklarının günün şartlarına göre yeniden yapılandırılmasına yönelik çalışmalarda iki ayrı merkezdeki çalışmalar tamamlandı. Ragıp Üner Mahallesi ile 2000 Evler Mahallesi’ndeki toplam 5 bin 840 metrekarelik bir alanı kapsayan yenileme çalışmaları ile birlikte park alanları daha modern bir görünüme kavuştu.

Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çeşitli nedenlere dayalı olarak modernizasyonu gerektiren çocuk oyun alanı ve dinlenme parklarının  ,günün değişen şartlarına göre uyumlu hale getirmek ve farklı yapılanmaları ile yeşil alanların görünümlerini yenilemek amacıyla başlattıkları çalışmalara devam ediyorlar.

Bu kapsamda 2000 Evler Mahallesi’ndeki İpek Parkı ile Ragıp Üner Mahallesi’ndeki    Şirin Park ’da  düzenleme yapan Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, farklı türlerde yeni süs bitkisi ve fidanların dikimini yaptı. Yenileme çalışmaları çerçevesinde kondisyon aletleri ile zenginleştirilen park alanları, görünümleri ile de çevre sakinlerinden tam not alıyor.

Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü elemanları tarafından park alanlarındaki yenileme çalışmaları, önümüzdeki süreçte de devam edecek.