Ortalık Kel Ali’nin Bağına Döndü...

Nevşehir'de Anket Bilmecesi...

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de seçimin nabzının attığı parti olarak öne çıkan Ak Parti’den belediye başkan aday adayı olan isimler il, ilçe ve beldelerinde yapılan anket çalışmalarından yana şüpheli. Zira özel firmaların hatta bazı belediye başkan aday adaylarının kendi imkanlarıyla yaptırdıkları belirtilen anket çalışmaları kafaları iyiden iyiye karıştırmış durumda.

Ak Parti il ve merkez ilçe teşkilatları tarafından yapılacak olan temayül yoklamaları ile anket çalışmalarının ardından ay sonuna kadar adayların belirlenmesi beklenirken, ilimizde Niğde, Aksaray, Ankara gibi illerden ilimize geldiği belirtilen bazı anket firmalarının anket çalışmasında bulunması şüpheleri beraberinde getirdi.

Ortalıkta Gezen ve Farklı şekilde ANKET yaptığı iddia edilenlere sakın kanmayın...!

Aday adaylarının bu anket çalışmalarının kimler tarafından, ne amaçla, hangi kriterlere göre yapıldığını merak etmelerinin yanında, bu anket çalışmalarının altında nasıl bir beklentinin olduğu şüpheleri günden güne artıyor.

Henüz Ak partinin anket çalışması yaptırmadığını belirten Ak Parti merkez ilçe başkanı Salih Açıkgöz de ilimizde kimlerin, ne amaçla, hangi kriterlere göre yaptırdığı bilinmeyen anketlerden rahatsızlığını dile getirdi. Son günlerde bu konu nedeniyle sık sık aday adayları tarafından da kendisinin arandığını dile getiren Açıkgöz, Ak Parti il ve merkez ilçe teşkilatlarının yaptıracağı anketlerin dışında diğer anket çalışmalarının herhangi bir hükmünün bulunmadığını da sözlerine ekledi.