Ak Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Lale Sanayi ve Yeni Sanayi sitesi ziyaretlerine bugün de devam etti.

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından organize edilen  seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Her gün farklı ilçelere giden milletvekili adayları ve il yönetim kurulu üyeleri, vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm yollarına ilişkin çözüm önerileri geliştiriyor.

 Bu kapsamda AK Parti AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Nevşehir Lale ve Yeni Sanayi Sitelerini ziyaret ederek, buradaki yönetici,  sanatkar ve personelleri ile bir araya geldi. AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider’in  Lale ve Yeni Sanayi Sitelerindeki esnaf ve sanatkarlara yönelik ziyaretlerine, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,  Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ile kalabalık bir parti topluluğu eşlik ediyor.

Sabah saatlerinde Lale Sanayi Sitesini ziyaret ederek çalışmalarına başlayan Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider, daha sonra tek tek sanayi esnafıyla tokalaştı. Sanayi esnafının istek, beklenti ve sorunlarını dinleyen Milletvekili Adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider, her zaman sanayicilerin yanında oldukları mesajını verdi.
“BU YOLCULUKTA BİZİ YALNIZ BIRAKMAYIN”
Sanayi esnafına seslenen AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, AK Parti’nin iktidar olduğu günden bu yana çok önemli başarılara imza attığını belirterek, “Siz sanayici esnafınızın sorun ve problemlerinizi dinlemeye geldik. Sizleri ziyaretlerimizin amacı sadece oy istemek değil, aynı zamanda sorunlarınıza da çare bulmaktır. Bildiğiniz gibi önemli bir sürecin içindeyiz. 7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilecek olan genel seçimler bu zamana kadar yapılmış olan tüm seçimlerden çok daha önemli. Sizlerin desteği ile ülkemizdeki kalkınma süreci artarak devam edecektir. İktidarımız çok önemli başarılara sizlerin desteğiyle imza attı. Atmaya da devam edecektir. Endüstrileşmeye verdiğimiz önemi biliyorsunuz. İl merkezimizde ve ilçelerimizde son teknolojilerin üretildiği sanayi hamleleri gerçekleştiriyoruz. Siz de bu büyük dönüşümün içinde yer alın istiyoruz. Bizi bu yolculukta yalnız bırakmayın” dedi.
“ŞER ODAKLARA KARŞI GELİN BİRLİK OLALIM”
AK Parti Nevşehir Milletvekili ve adayı Murat Göktürk ise, sanayici esnafından AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’na destek istedi. Tüm şer güçlerin ülkedeki istikrarı engellemek için birleştiğini kaydeden Göktürk, “Seçim çalışmalarımızı dinamik, bir o kadar da heyecanla yürütüyoruz. Çok şükür gittiğimiz her yerde büyük bir ilgi var. Vatandaşlarımızın teveccühüne layık olabilmek için canla başla çalışıyoruz. Bu zamana kadar birçok seçimi büyük bir başarıyla atlattık. Ama Yeniden Büyük Türkiye’yi inşa edebilmemiz için karşımızda birleşen şer güçlere karşı sizlerin AK Parti’ye desteğiniz gerekiyor. İstikrarın devam etmesini istemeyenlere karşı tek bilek olmalı, bizim dördüncü Milletvekilimiz, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nu yüksek bir oyla tek başına iktidar yapmamız gerek. Bunun için şehrimizin önemli dinamiklerinden olan siz esnaflarımıza çok büyük görev düşmektedir. İnşallah Nevşehir’de hem en yüksek oyu alacağız hem de Ülkemizi tek başına iktidara getireceğiz inşallah” diye konuştu.

“Nevşehir’imiz için milletimiz için yapacak çok şeyimiz var” diyen AK Parti Nevşehir Milletvekili ve Adayı Ebubekir Gizligider, Cumhuriyetin kuruluşundan 2002 yılı sonuna kadar  Nevşehir’de sanayi siciline kayıtlı 34 firma sayısının,  AK Parti iktidarları ile 2014 yılında 588’e yükseldiğini ifade etti. Gizligider, Bu rakamsal gerçeğin bile Nevşehir’deki sanayileşmeye yönelik AK Parti tarafından atılan adımların bir göstergesi olduğunu kaydetti.

Nevşehir’de son 13 yılda düşük teknoloji seviyesinden orta teknoloji seviyesine tırmandığına işaret eden Gizligider; “önümüzdeki 10 yılda ise yüksek teknolojiye geçiş yapacağız. Sanayi kuruluşlarına sağlanan kolaylıklarla Nevşehir’de sanayi büyüyor, Türkiye kalkınıyor. Halkımızdaki samimiyet, gözlerindeki heyecan bizlerdeki hizmet aşkını ikiye katlıyor, inşallah Nevşehir’imiz için hizmet yarışı bundan sonraki süreçte de devam edecek. Bizler gönüllere köprü yapmak için buradayız, bizler yatırımların yanında aşk için, muhabbet için, buradayız.  Bizim halkımıza, halkımızın bize olan inancı tamdır, inşallah 7 Haziran akşamı vatandaşlarımız AK Parti’ye gereken desteği verecek ve Partimizi 4. kez iktidara taşıyacaklardır” diye konuştu.

AK Parti Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider’in esnaf gezileri devam edecek.