Nevşehir AK Parti Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Bims sanayicilerinin yöneticileri ve personelleri ile bir araya geldi.

25. Dönem Milletvekilliği seçimlerine sayılı günler kala seçim turlarına devam eden AK Parti Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Türkiye’nin Bims sanayisi alanında oldukça önemli bir yere sahip olan Nevşehir’de Bims sanayicilerinin kendilerine gösterilen ilgiden oldukça mutlu olduğunu belirtti.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Parti  İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Gençlik Kolları yönetici ve üyeleri ile kalabalık bir parti topluluğu ile birlikte Nevşehir’de üretim yapan Bims sanayicilerini ziyaret eden AK Parti Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, sanayicilerin sorun ve çözüm önerilerine ilişkin görüşmelerde bulundular.

Ziyaret  ettikleri işyerlerinde  işletmecilerle de kimi zaman çay içerek kısa sohbetler yapan AK Parti Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider’e, işletmeciler ,Nevşehir’de ki ekonomik istikrarın büyümesinden yana olduklarını belirttiler.

Nevşehir’de ekonomik büyümenin tutarlı ve başarılı bir şekilde devam ettiğini ifade eden işletmeciler, Türkiye’nin 2023 vizyonuna yaraşır bir düzeye ulaşmasında sanayicilerin oldukça önemli bir noktada bulunduğunu belirttiler. Geçmiş dönemlerle kıyaslandığında bugünlerde ciddi bir hareketliliğin yaşandığına vurgu yapan işletmeciler şöyle konuştular;  “AK Parti öncesi dönemlerin hatırlıyoruz da, geçmiş ile mukayese edildiğinde, hemen her alanda olduğu gibi ekonomide de çarpıcı bir dönüşüm görülmektedir. Bu tüm Türkiye’de olduğu gibi İlimize olumlu şekilde yansımaktadır. Şehrimizde her alan faaliyet göstere esnaflarımız artık rahat ve huzurlu bir ortamda çalışıyor, İnşallah bu ekonomik istikrar 7 Haziran’dan sonrada devam edecektir. Bizde üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz” dedi.

Kendilerine gösterilen yakın ilgiye teşekkür eden AK Parti Milletvekili adayları Açıkgöz,Göktürk ve Gizligider’de, büyüyen ve gelişen Nevşehir’de hizmetlerin yürütülmesi için vatandaşların yanı sıra sanayicilerin ve esnafların duyarlı yaklaşımlarının sevindirici bir düzeyde olduğunu belirtti.

AK Parti Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, seçim gezisini esnaf ziyaretleri ile sürdürecek.