Taşhan ve Berber – Kuaförlerden Ünver’e Tam Destek

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Berber ve Kuaförler Odası Başkanlığında düzenlenen yemekli toplantıda Oda Başkanı Cengiz Taşhan ve toplantıya katılan oda üyeleri Başkan Hasan Ünver’e açık destek verdiklerini belirttiler.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Başkan Hasan Ünver’in Pankartları ile süslenen Berber ve Kuaförler odasının Nejdet Ersan Parkı içerisindeki hizmet binasının önünde düzenlenen toplantıya Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ahmet Erdal Feralan’ın yanı sıra Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü, Ak Parti Nevşehir İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Yakup Zağlanmış ve Belediye Meclis üyesi adaylarının yanında 150 dolayı Berber ve Kuaför esnafı katıldı.

Düzenlenen toplantıda konuşan Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ahmet Erdal Feralan, Nevşehir Berber ve Kuaförler Odası Başkanı ve Üyelerine kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, geçtiğimiz 10 yıl süresince ilimizde bulunan tüm Sivil Toplum Kuruluşlarına olduğu gibi Nevşehir Berber ve Kuaförler odasına bağlı üyelere de belediyenin imkanları doğrultusunda hizmet vermenin gayreti içerisinde olduklarına dikkat çekti.

Geçtiğimiz günlerde berber ve kuaförlerin müşterilerine hijyenik ürünlerle daha iyi hizmet sunabilmesi için dağıtımı yapılan hijyenik ustura, makas, boyun bandının Türkiye’de bir ilk olduğuna da dikkat çeken Başkan Ünver, ilimizdeki tüm esnaf odalarına, Sivil Toplum Kuruluşlarına bu tür desteklerinin tekrar göreve seçilmeleri durumunda önümüzdeki dönemde de devam edeceğini söyledi.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü ise konuşmasında; Nevşehir Belediyesinin her zaman esnaf ve sanatkar odalarının ve dolayısıyla ilimizde faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarların hamisi olmayı sürdürdüğüne dikkat çekti. Ördü, Nevşehir Belediye Başkanı Ünver’e esnaf odalarına yaptığı hizmetlerinden dolayı da teşekkür etti.

Nevşehir Belediyesinin Berber ve Kuaförler odasına olan desteğinin asla göz ardı edilemeyeceğine dikkat çeken Oda Başkanı Cengiz Taşhan, Başkan Ünver’e gerek kendisinin ve yönetiminin gerekse oda üyelerinin ahde vefasızlık etmeyip destek olacakları sözünü verdi.

Taşhan, “Nevşehir Belediyemizin esnaf ve sanatkara verdiği önem ortada. Şu ana kadar Berber ve Kuaförler odamıza yaptıkları katkıdan dolayı bir kez daha Sayın Başkanımıza Teşekkür Ediyorum. Türkiye’de bir ilke imza attığımız hijyenik ürünlerin esnaflarımıza dağıtımının ardından Allah’ın izni ile yeni dönemde Sayın Belediye Başkanımızdan sözünü aldık, Yıkamalı – Kurutmalı birer esnaflarımıza birer adet çamaşır makinesi ve bunların havlusu. Bunun akabinde Şehrimiz büyüyor ve esnaflarımızın da sayısı çoğaldı. Başkanımızdan yine sözünü aldık odamıza bir hizmet aracı alıp bağışlanacak. Bu hizmet aracı ile oda üyelerimize daha iyi hizmet sunabileceğiz. Biz esnafız. Memleketimize hizmet edilsin istiyoruz. Şu ana kadar yapılanlardan dolayı da Sayın Başkanımız Hasan Ünver’e teşekkür ediyoruz. Kendisinden Allah Razı Olsun. Kendisine ahde vefasızlık yapmayacağız ve kendisine seçimde gereken desteği vereceğiz. Tüm oda üyelerimizin de yapılan bunca hizmete karşın ahde vefasızlık yapmayacağının garantisini bizzat oda başkanı olarak ben ifade ediyorum” dedi.