NEVŞEHİR’DE TEMAYÜL YOKLAMASI YAPILDI

AK Parti Nevşehir Teşkilatı,  merkez ve ilçe belediye başkan adaylarını belirleme sürecinde temayül yoklaması yaptı.

30 Mart 2014 Pazar günü gerçekleştirilecek mahalli idareler seçimleri öncesinde AK Parti , başta Nevşehir merkez olmak üzere 7 ilçede belediye başkan aday adaylarına yönelik bir temayül yoklaması gerçekleştirdi.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen temayül yoklamasına partililerin ilgisi oldukça fazla oldu.

AK Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge, Sakarya AK Parti Milletvekili Ayşenur İslam ve AK Parti  Yozgat Milletvekili Yusuf Başer’in yanı sıra AK Parti Kadın Kolları MKYK üyesi Necla Albayrak ve AK Parti Gençlik Kolları MKYK üyesi Ahmet Sarıduman’ın da hazır bulunduğu temayül yoklamasında, Nevşehir merkez Belediye Başkan aday adaylarına yönelik 2, diğer ilçelerdeki aday adaylarına yönelik birer sandıkta oy kullanıldı.

Temayül yoklaması öncesinde AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar, AK Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge ve AK  Parti  Yozgat Milletvekili Yusuf Başer ,temayül yoklamasına katılacak aday adayları ile temayül yoklamasında oy kullanacak partililerine hitaben birer selamlama konuşması yaptılar.

Temayül yoklamasında il yönetim kurulu, il hakem ve disiplin kurulu, il kadın ve gençlik kolları başkanları, merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri, 7 ilçenin ilçe başkanları, gençlik ve kadın kolları başkanları, il belediye encümen ve il genel meclis üyeleri oy kullandı.

Temayül yoklaması yaklaşık 5 saat sürdü.