Nevşehir Ülkü Ocakları Tarafından Bir Millet Uyanıyor başlıklı etkinliğe katılan Ahmet Şafak hayranlarıyla buluştu.

Ahmet Şafak Moral oldu...

Nevşehir Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda gerçekleşen konsere Nevşehir MHP İl Başkanı Göksel Taşçı, Milletvekili Adayları Mehmet Varol,Sait Yüksel,Mustafa Uğur, , Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz, Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven,Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı,Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy,Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan,Ortahisar Belediye Başkanı İsmail Genç,Eski İl Başkanları, Ülkü Ocakları Başkanı Yahya Leblebici ve çok sayıda davetliler katıldılar.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Yahya Leblebici “Türk Milletinin Milliyetçi Hareket Partisine ilgi ve desteği AKP’nin taarruzu haline gelmiş ve desteğinin kaybolmasına neden olmuştur. Önümüzdeki seçimlerde iktidarı kaybedeceğini anlayan ve bir daha tek başına iktidar olamayacağını anlayan AKP hükümeti kontrolünü ve sağduyusunu kaybetmiştir. Mhp 7 Haziranda yapılacak olan seçimleri sabırsızlıkla beklemektedir ” Dedi.

MHP İl Başkanı Göksel Taşçı da konuşmasında “AKP’nin iktidarda kalmasının çok büyük sosyal nedenleri olacaktır. Bizler ülkücüler olarak o gün bugünkünden çok çetin bir mücadele ile kalacağız. Mevcut iktidar artık kontrolünü kaybetmiş,ve 7 Haziran ile birlikte Genel seçimlerden partimiz zaferle çıkacaktır.” dedi.

Taşçı, Ülkücü gençlerede seslenerek ;
  Gençlerimizin, Liderimiz ve Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey’in emir ve talimatları doğrultusunda hareket etmelidir. Tahriklere provokasyonlara karşı dikkatli olmalıdır. Ülkücü Gençlik, çağı okuyan, yorumlayan ve çağın gereklerine göre kendisini yetiştiren, Lider Ülke Türkiye’yi kuracak donanıma sahip olmalıdır” diye konuştu.

Konuşmaların ardından sahne alan Ahmet Şafak geceye renk kattı. Hayranlarıyla buluşan Şafak bir birinden değerli bestelerini söylerken ülkücü gençlikte onunla birlikte coştu.