Ürgüp’te Bülent Tekiner rüzgârı esti. CHP Ürgüp teşkilatı tarafından düzenlenen Milletvekili Aday Tanıtım Gecesine katılmak üzere ilçeye gelen Nevşehir 1. Sıra adayı Bülent Tekiner’in seçim otobüsünün önü partili gençler tarafından kent girişinde davul zurna eşliğinde kesildi.

 

NEVŞEHİR (Ürgüp) – Cumhuriyet Halk Partisi 7 Haziran Milletvekili Genel Seçimlerine Nevşehir’de iddialı bir şekilde hazırlanırken, 1. Sıra adayı Bülent Tekiner de alan çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

 

BU GENÇLERLE SIRTIMIZ YERE GELMEZ

CHP il başkanı Kamil Gülmez ve partililerle birlikte aday tanıtım gecesine katılmak üzere Ürgüp’e gelen Tekiner’i kent girişinde gençler coşkuyla karşıladı. “Tekiner nerede biz oradayız” sloganı eşiğinde seçim otobüsünden inerek kendisini karşılamaya gelen gençlerle kucaklaşan Bülent Tekiner, “Bu gençler olduğu sürece CHP’nin sırtı Nevşehir’de yere gelmez” dedi.

Konvoy eşliğinde toplantının yapılacağı salona geçen Tekiner ve beraberindekileri CHP Ürgüp İlçe başkanı Bekir Demir ve yüzlerce partili kapıda karşıladı. Tanıtım öncesinde sahneye çıkan CHP Ürgüp Gençlik Kolu üyelerinin hep birlikte Andımızı okuması salondaki partililer tarafından uzun süre alkışlandı.

 

İKTİDAR BİZİZ

Konuşmasını yapmak üzere kürsüye çağrılan Bülent Tekiner’in gündeminde CHP iktidarı vardı.  Türkiye’de daha fazla özgürlük daha fazla demokrasi için değişim zamanı geldiğini vurgulayan Tekiner, değişimin adresi olarak CHP’yi gösterdi. Konuşması sık sık “Ürgüp seninle gurur duyuyor” sloganıyla kesilen Bülent Tekiner, “Nevşehir’de CHP MHP’yi destekleyecek” iddiasını ortaya atanları da sert bir dille eleştirdi ve “Biz Nevşehir’de gümbür gümbür geliyoruz. Ancak rehavete kapılmayalım. Tüm gücümüzle çalışmaya devam edelim. 7 Haziran gecesi zaferimizi kutlamak için Ürgüp’e gelerek sizlerle birlikte meydanda Ankara havası çalıp oynayacağız.” diye konuştu.

 

İNSAN ONURUNU GÖZETECEĞİZ

İktidar partisinin, seçim öncesinde CHP’yi karalama kampanyasına başladığının altını çizen Tekiner, “CHP iktidara gelirse yardımlar kesilir” diyerek propaganda yapanların insan onurunu hiçe saydıklarını söyledi. Daha öncede benzer yollara başvurulduğunu anımsatan Bülent Tekiner, “Halkımızı ‘sosyal yardımlar kesilecek’ diyerek korkutanlar o yardımları oy için yapanlardır. CHP iktidarında kimse yatağına aç, açıkta girmeyecek. Buna CHP’nin gücü yeter. Bu ülkenin kaynaklarının kimler tarafından nasıl götürüldüğünü, nerelere götürüldüğünü vatandaşlarımız zaten iyi biliyorlar. Artık zaman, hesaplaşma zamanı.” ifadelerini kullandı.

 

DİLEK BALONU UÇURDULAR

Toplantının ardından Nevşehir Milletvekili adayı Bülent Tekiner, eşi Sedef Tekiner ile birlikte gençlik kolu üyeleri tarafından kendilerine armağan edilen dilek balonunu yakarak gökyüzüne bıraktılar.