Nevşehir'de Zaman Birlik ve Beraberlik Zamanı

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver, halkın sorunlarını dinleyerek, çözüme yönelik fikir alışverişine bulunduklarını ve ziyaretler esnasında halktan gördükleri yoğun ilgiden çok memnun kaldıklarını ifade ederek; “Vatandaşlarımızın AK Partiye karşı olan bu yakın ilgisi, temelde insan ve hizmet odaklı bir siyasi anlayışımızın olmasındandır.

Nevşehir'de AK Parti’ye Tam Destek...

Türkiye’nin Dünyadaki imajını değiştiren Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde, dün olduğu gibi bundan sonrada hizmetleri Nevşehir’in ve Nevşehirlinin ayağına kadar götürmeye devam edeceğiz. Bizi muhalefetten ayıran en önemli fark, hayal değil hizmet üretmemizdir. Aradaki bu farkı gören halkımızın 30 Mart yerel seçimlerinde muhalefeti sandıkta bırakarak gerekli cevabı vereceklerinden hiç kuşkumuz yok” şeklinde açıklamada bulundu.

Nevşehir'de Milletimiz Büyük Oyunu Oylarıyla Bozacak...! Son 11 Gün Kaldı...

Bizim ne küslük ne küskünlük nede kırgınlık kapılarına değil Birlik Beraberlik ve kucaklayıcı zihniyetle herkese açık yüreğimiz ve Hizmeti Himmet bilen bir anlayışla Halka hizmetin hakka hizmet olduğu bilinciyle işleyen süreçte kalan 11 gün süre içinde kapı kapı dolaşarak Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ın işaret ettiği Hedef 2023 Durmak yok Hizmete devam inşallah...
Rabbim ülkemizin milletimizin Nevşehirimizin yar ve yardımcısı olsun dedi.