Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 12. Cumhurbaşkanlığı görevine seçilmesinin ardından olağanüstü kongre kararı alan AK Parti’de büyük gün geldi. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun tek liste halinde gireceği kongreye Nevşehir’den büyük bir katılım sağlandı.

Gece saatlerinde hareket eden Nevşehir heyeti büyük bir coşku içinde olması dikkatlerden kaçmadı. AK Parti 1. Olağanüstü Kongresine, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, AK Parti Nevşehir Milletvekili Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Rauf Yanar, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar,Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz,Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli ile yine AK Partili Belde Belediye Başkanları İl ve İlçe Yönetimleri ve çok sayıda partili katıldı. 

Bugün 27.08.2014 Çarşamba ve Bugün Türkiye'nin kalbi Ankara Arena'dan atıyor...
Konu hakkında FİB Haber Merkezimize açıklamalarda bulunan Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar; "Biz hazırız Milletimiz hazır Hep birlikte Yeni Türkiye Yolunda bu tarihi anı yaşıyor ve tanıklık ediyoruz.Genel kurulun tüm Türkiye ve AK parti camiasına hayırlı olmasını temenni ederim.Durmak yok yola devam dedi..."


İşte AK Parti 1. Olağanüstü Kongre öncesinden kareler...