Nevşehir Uyumuyor Uyumayacak...!
Nevşehir de vatandaşlar arabalarına yapıştırdığı Başbakan Erdoğan ın imzasıyla milli iradeye destek oluyor...

Nevşehirli vatandaşlar Bu oyunu bozacak, milli iradeyi kimseye çiğnetmeyeceğiz dediler...
Kendileriyle görüştüğümüz Nevşehirli vatandaşlar;Senaristlerde değişse, figüranlar da değişse, bu filmi daha önce izledik. Oynanan oyunun farkındayız. Bu oyunu bozacak, milli iradeyi kimseye çiğnetmeyeceğiz”dediler.

17 Aralık’ta başlatılan yolsuzluk ve rüşvet operasyonu üzerinden Türkiye’de kaos ortamı oluşturulmak istendiğini savunan vatandaşlar bu çirkin oyunu bozacak Milletin ta kendisidir dediler.

Esnaf; “BU operasyon kirli bir senaryo”

Konuyla ilgili görüş bildiren Nevşehir bölge esnafı, 11 yıldır ülke istikrarını sağlayan, birçok alanda dev proje ve hizmetlere imza atan AK Parti İktidarı’na yapılan operasyonun kirli bir komplo ve senaryo olduğuna inanıyor. Esas hedefin Türkiye ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı olduğunu ifade eden Nevşehir bölge esnafı; “11 yılda çok iş yaptı bu iktidar. Sadece Nevşehir'de değil; Türkiye’nin dört bir yanında büyük hizmetlere imza attı. Şimdi birileri çıkmış bu çalışkan iktidarı ve bu ülkenin başbakanını hedef alıyor. Ama inşallah gerek devletimiz, gerek başbakanımız gerek hükümetimiz ve elbette hukuk, bunun en güzel cevabını verecektir diye düşünüyoruz. Türkiyemiz artık geriye gidemez. Hepimiz o günleri gördük. Onun için biz bölge esnafı olarak o günlere dönülmesine gönlümüz razı olmadığı için başbakanımıza böyle bir destek vermek istedik.Milli iradeye destek olmak için ilk olarak Araçlarımıza Başbakanımızın imzasını yapıştırarak başladık tepkimize.Çok da ilgi ve takdir topluyor. Bunun tüm Nevşehir ve Türkiye’ye yayılmasını diliyoruz. Biz de boş durmayacağız İlerleyen günlerde Milli İradeye Saygı anlamında çalışmalar yürüterek Nevşehir'in sessiz kalmadığını herkese göstereceğiz dediler.