İYİ Parti Nevşehir  Kadın Politikalar birimi başkanlığına atanan Emine Sayın Parti binasında Tanışma ve Kaynaşma toplantısını düzenledi. Düzenlenen toplantıya İYİ Parti il Kadınlar katıldı.

İYİ Parti Nevşehir Kadın Politikalar birimi başkanlığına atanan Emine Sayın Parti binasında Tanışma ve Kaynaşma kahvaltı toplantısını düzenledi. Düzenlenen toplantıya İYİ Parti il Kadınlar katıldı  

Toplantıda açıklama yapan İYİ Parti Nevşehir  kadın politikaları birimi başkanı Emine Sayın “öncelikle bu tanışma ve kaynaşma Toplantımıza hoş geldiniz. Biz hep birlikte iyiyiz. Toplantımızda Nevşehir  için Nevşehir’li  kadınları için neler yapabiliriz bunları konuşacağız ve proje haline getireceğiz. Her geçen gün büyüyen partimiz ile birlikte   ilimizde çok güzel işler çıkaracağız. Nevşehir’de güzel projelere imza atacağız. Bu ülkenin kaderini ancak kadınlar değiştirebilir. Böyle bir uyumla yaptığımız başarılı çalışma ile partimiz her gün biraz daha yükselişe geçiyor. Biz İYİ Parti teşkilatı kadın politikalar birimi olarak çalışmalarımıza ara vermeden çalışacağız; “şeklinde ifade etti.