AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları seçim çalışmalarına ziyaretlerle devam ediyor.

AK Gençlik Nevşehirde, İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar’ın başkanlığında Gençlik Kolları üyeleriyle birlikte seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

AK Gençlik Nevşehirde, İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar seçim çalışmalalrı hakkında FİB Haber.Com a çarpıcı açıklamalarda bulundu...


‘Görevlerinin bilincinde, sorumluluktan kaçmayan bir gençlik’


Nevşehir Gündemin Adresi www.fibhaber.com'a açıklamalalarda bulunan ve Nevşehir İl Gençlik Kollarının faaliyetlerinden bahsederek sözlerine başlayan AK Parti  İl Gençlik Kolları Başkanı M.Rauf Yanar, “AK Parti sadece siyasi bir parti değildir. AK Parti bir davanın adıdır. Bizim davamız, kardeşlik ve muhabbet davasıdır, sadakat ve vefa davasıdır, milletin iradesine sahip çıkma davasıdır, ülkemize milletimize hizmet etme davasıdır.Ak parti kadrolarının, her zaman daha fazla işi olduğunu, sorumlulukların her dakika daha fazla arttığını, bu sorumluluk noktasında teşkilatın genç ve dinamik kadrolarına asil görevler düştüğünü, bu kurumsal ve güçlü teşkilat yapısını daha güçlü hale getirmek için çok daha fazla çalışmaları gerektiğini söyleyerek konuşmasını sürdüren Yanar,  “görevlerinin bilincinde sorumluluktan kaçmayan bir gençlik için mücadele ediyoruz.”dedi.


Seçim çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirten AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Yanar, “7 Haziran’da yapılacak olan milletvekili seçimleri için çalışmalarımız tüm hızı ile devam ediyor. Parti teşkilatımız ile birlikte koordineli bir şekilde çalışarak sıkmadık el bırakmadan gece gündüz çalışıyoruz. İnşallah 7 Haziran günü Nevşehir de 3-0 yaparak, hizmetlerimize tüm hızı ile devam edeceğiz.” dedi. 

AK Parti Nevşehir İl gençlik Kolları yaklaşan 7 Haziran genel seçimleri öncesi saha çalışmalarını hızlandırdı.  

‘’Ak Gençlik Hazırlan Hedef 7 Haziran’’ sloganıyla çalışmalarına devam eden AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri Başkan Av. M.Rauf Yanar öncülüğünde çok sayıda program düzenlediler. Bu programlar çerçevesinde AK Gençlik bir hikayemiz olsun sloganıyla, Nevşehir'in tüm Gençliği ile buluşmaya devam ediyor.

Öte yandan AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Av. M.Rauf Yanar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Nevşehir'de cadde cadde mahalle mahalle gezerek esnaf ve vatandaşlara ziyaretler gerçekleştiriyor. 

'Başımız dik alnımız açık geziyoruz'

7 Haziran Türkiye ve Nevşehir İçin Milattır diyerek, Nevşehir desteğinin yeni Türkiye'nin inşasındaki önemine değinen AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Yanar, yakalanan istikrar ve güven ortamının devamı için AK siyasetin daha da güçlenmesi gerektiğinin altını çizdi.

"Davamız Muktedir Olacak ve Nevşehir'e yakışır bir zafer kazanacağız"


Yanar, "Hamdolsun AK kadrolar olarak şehrin tamamından teveccüh görüyoruz. Nevşehir'in tüm bölgelerinde başımız dik alnımız açık geziyoruz.

Nevşehirli gençlerimiz ve tüm Hemşerilerimizin heyecanı, yeni Türkiye ve Nevşehir'e olan inançları bizi daha da güçlü kalıyor. Birileri hedefsiz projesiz boş ve yalan vaadlerle siyaset yaparken, biz önümüze yeni hedefler be ufuklar koyarak büyük fotoğrafın izinde siyasetimize yön veriyoruz.

Eski Türkiye ile uyuyan ve uyutulan bir Ülkeden artık uyanmış inanmış ve hedeflere kitlenerek 7 Haziran için gün sayan bir Ülkeye geldik elhamdulillah.

Halkımız 80 li yılların darbe Anayasasıyla değil yeni günümüz çağına uygun demokratik ve adil bir Yeni Anayasa bekliyor. Milletimiz kan dökülmesini kardeşliğin bozulmasını değil Birliğin dirliğin hakim olduğu çözüm süreciyle kardeşliğimizin pekiştirileceği bir Türkiye istiyor. Milletimiz tüm büyük dünya devletlerinde uygulanan sistemlerdeki gibi Başkanlık sisitemiyle güçlü Bir Yeni Türkiye istiyor.

Mazlumlara garibana sahip çıkan rengi inancı ne olursa olsun onları koşulsuz kucaklayan özgür demokratik güçlü bir Türkiye özlemi ...
Artık Türkiye ve Nevşehirin kaybedecek zamanı kalmadı. İnşallah 7 Haziran'da AK Parti'yi, davamızı hep birlikte Nevşehirle muktedir yapacağız" diye konuştu.


AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf YANAR son olarak FİB Haber Merkezimize yapmış olduğu açıklamasında, Gençlik teşkilatımızla seçim meydanlarında hemen hemen her yerdeyiz. 

Gerek milletvekili adaylarımızla yapılan gezilerde gerekse genç seçmenlerimizle yaptığımız ev sohbetlerinde, gündüzleri genç esnaf kardeşlerimizle hasbihal edip onların duygu ve düşüncelerini dinleme fırsatı buluyoruz.

 

Görüyoruz ki; genç seçmenlerimizin hamdolsun partimize ve davamıza teveccühü bir hayli fazla. Girilmedik dükkan, cafe ve ev bırakmıyoruz. BİR HİKAYEMİZ OLSUN sloganıyla kapı kapı ev ev dükkan dükkan gençlik gezileri ve buluşmaları düzenliyoruz. 


BAŞBAKAN’IN MİTİNGİNE DAVET


Ak Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Rauf Yanar ve ekibi ziyaretleri sırasında 18  Mayıs 2015 Pazartesi günü saat 14.00’de Türk Telekom alanında gerçekleştirilecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun mitingine davette bulundu.