Nevşehir Belediye Başkanlığına AK Parti Hasan Ünver’le devam kararının ardından MHP Mehmet Varol’u BBP Fatih Sağlamkardeş’i ve CHP ise Serkan Sağlamer’i Aday gösterdi.

Saadet Partisinin Nevşehir için aday çıkarıp çıkarmayacağı ise henüz netlik kazanmış değil.

2014 yerel seçimlerinde hangi adayın ipi göğüsleyeceği ve Nevşehir'de kimin Belediye Başkanı olacağı konusunda muhtelif öngörüler olmasına rağmen, geçmiş yerel seçim sonuçlarına bakarak Ak Parti Adayı Hasan Ünver'in daha şanslı olduğu söylenebilir. 

MHP'nin Nevşehir Belediye Başkan Adayının Mehmet Varol olarak açıklanmasının ardından en büyük şansı halkın seçimlerde Ak Parti dışında gördüğü en güçlü partiye yönelmesi ihtimali...

Bunların yanında  Varol'un rakibi Ak Parti Adayı Ünver'in yıllardır Ak Parti Belediye Başkanı olarak yıpranmış olması. Bu da MHP'ye bir artı puan daha demek oluyor.

Ak Parti ise Ustalık dönemi için Belediye Başkanı Hasan Ünver'e güveniyor....Zira kim ne derse desin günahı sevabı ile Ünver in ufkunun geniş, cesaretli oluşu ve adeta inandığı ve istediğinde yapamayacağı şey yok imajı ile çılgın projeleri Ünver in kolay lokma olmadığı gerçeğinide tüm çıplaklığı ile ortaya koyuyor.


BBP de ise pırılı pırıl yöneticileri ve Genç ve gelecek vaad eden Adayı Fatih Sağlamkardeş ile süpriz peşinde.
BBP Nevşehir de AK Parti ve küskün MHP lilerin oylarına talip.BBP nin bu Seçimlerde oyunu yükseltmesine kesin gözle bakılıyor...

CHP'yi ise belki de Nevşehir de tarihinin en düşük oy alması beklenen bir seçim bekliyor.

30 Mart 2014 Yerel seçimlere doğru artık son 3 aya giriyoruz ve Sonuçları her halükarda milletimiz için hayırlı olmasını diliyoruz.
Ve FİB Haber Merkezi olarak Adayların projelerle yarışacağı demokratik bir seçim olmasıı diliyoruz.

Kazanan NEVŞEHİR olsun...!