Nevşehir'i karış karış dolaşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider :  “Bizim halka yakınlığımız seçimden seçime değil, Hizmetkarlık bizim işimiz! " dedi.
 

Gizligider, gitmedik köy girmedik kasaba bırakmadı...

Siyasi hayatının deyim yerinde ise ilk çıraklık döneminde gezmedik köy, çalmadık kapı bırakmayan AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Nevşehir'de her gittiği yerde insanların büyük sevgisi ile karşılanıyor.

"AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider, seçim zamanı değil her zaman halkın yanında oldu... "

2015 Genel seçimlerinin Ülkemiz,partimiz ve Milletimiz için büyük önem taşıdığının altını çizen AK Partili Milletvekili Gizligider, "Millete hizmetkarlık yapmak bizlerin işidir. Referansımız yaptığımız hizmetler ve sizlersiniz" dedi.

Gizligider, öncelikle hemen her hemşehrimin ağzında gönlünde yıllardır hep varolan Birlik ve Beraberlik adına Uyumlu ve Samimi bir Siyasi anlayışla kavga değil hizmet üretmeye gayret gösterdik. Ve Bu dönem Siyasetin nasıl döğüşsüz kavgasız ve nizahsız yapılacağını gösterdi bizlere...

Yine hemen her seçim döneminde Nevşehirli Seçmenlerimizin en büyük şikayetleri olarak "Seçimden Seçime Yüzünü Gördüğümüz Milletvekili İstemiyoruz", şimdi geldiniz bir daha artık kimbilir ne zaman yüzünüzü görürüz türünden klasik eleştiri ve haklı tenkitleri bu dönem çok şükür hiç yaşatmadık.

Halkımızın Bayramı Bayramımız, Cenazesi Cenazemiz oldu... Hatta şunu tüm samimiyetimle ifade etmeliyimki bu süreçte Belki Bir ramazan dahi iftarımızı hep sizlerle birlikte açarak oruçlarımız eda ettik.Halkımızın içinde bir nefes gibi yakın olmaya çalıştık. Çünkü biz sizler için varız ve kapıdan kovsanız pencereden girer derdiniz derdimiz sevincimiz sevincimiz olarak Bu yolda Durmak yok dönmek yok yola devam diyerek el ele kol kola yürüyoruz... Ve inşallah yine hep birlikte yürümeye devam edeceğiz.

Milletimize en büyük hizmet yolu Yerel Yönetimlerle mümkün olacağından partili partisiz hiç bir ayrım gözetmeksizin tüm İlçe ve belde Belediyelerimize kaynak oluşturduk bunun için hep çalıştık. Hatta dahası köylerimiz de dahil en güzel hizmetler iktidarımız döneminde görmüşlerdir...

Bu köy ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın hayır duası ve teşekkürleri ile bizzat kendileride ifade ederek bizlerin tüm yorgunluklarımızı gidermesine vesile olmuştur....

İktidarımızla alakalı gerek büyük tabloda Büyük Türkiye gerekse lokal anlamda Nevşehir'imiz bütünlüğünde Sağlık'tan Eğitime Sosyal kültürel ve ekonomik anlamda bir çok bağlamda hizmetler ürettik.  Ve ürettiğimiz Bir çok projelerimiz için önemli mesafeler kaydederek bir çoğunu ya tamamladık yada tamamlanmak üzere devam ediyor... Buradan bunları tek tek saymak istemiyorum.Zira yapılan hizmetlerimiz gören gözler görüyor duyuyor biliyor işitiyor... 

İşte Bu hizmetleri sunmak için önce dizlerinizde derman olması lazım. Ekonomik ve siyasi istikrarın sağlanması lazım. Çok şükür sizlerin bizlere verdiği vekaletname ile bunları başardık,sözümüzü tuttuk ve tutmayada devam ediyoruz. Nevşehir geçmişten gelen alacaklarını birer birer tahsil ederek hizmet kervanında yoluna emin adımlarla ilerliyor.Unutulmasın ki Bizler 13 yıldır taş üstüne taş koyuyoruz,kimlerin cesaret edemediği sorunlara radikal ve realistçe yaklaşarak çözüm üretiyoruz dedikodu üretmiyoruz" dedi.

Biz siyasete başladığımızda halka bey ve efendi olmak için değil  hizmetkar olmaya talibiz demiştik. Hakka ve halka karşı sorumluluğumuzun bilinci ile ilkeli, prensipli dürüst, şeffaf bir siyaseti güttük, ve bu değerlerden taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz. Nevşehir'imizin bölgemizin  ve tüm ülkemizin huzuru, barışı, mutluluğu ve güveni için çalışıyoruz. Ak Partinin bir neferi olarak her zaman Nevşehir halkımızın yanında olduğumuzun bilinmesini isteriz. Makam, mevki şan ve şöhretler gelip geçicidir. Önemli olan arkasında hoş bir seda bırakmaktır. Dedi.

Bizde FİB Haber Merkezi olarak, Türkiye'nin en genç Milletvekillerinden biri olan Nevşehir Milletvekili Sayın Gizligider'e Halkına bu kadar yakın olması dolayısıyla Teşekkürlerimizi sunuyor, Nevşehir tarihinin en genç Milletvekili Gizligider e siyasi hayatında başarılar diliyoruz.