AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz,Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider  “Nevşehir’in geleceği için destek istiyoruz” dediler.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz,Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider bugün “Gülşehir İlçesini” ziyaret ederek, burada esnaflarla görüşerek 7 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çektiler.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, ziyarette yaptığı konuşmada, iktidarları döneminde Nevşehir’e getirilen yatırımlardan ve hizmetlerden bahsederek “Nevşehir ilimiz bizim 13 yıllık AK Parti iktidarı döneminde yıllardır çözümlenemeyen, getirilemeyen hizmetleri almaya başlamıştır. Yollar, köprüler, hastaneler, resmi binalar, okullar yurtlar hepsi bizim iktidarımız döneminde Nevşehir’e getirilmiştir. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitemiz bizim iktidarımız döneminde kurulmuş ve bugün 15 bine ulaşan öğrenci sayısı ile Nevrşehir’e ekonomik ve sosyal anlamda ciddi katkılar sunmaktadır. İnşallah 7 Haziran seçimlerinde Nevşehir’de yine üç milletvekilini çıkartarak iktidarla birlikte olacağız ve hizmetlerimize kaldığımız noktada devam edeceğiz” diye konuştu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Murat Göktürk ise görev yaptığı 5 yılda yapılan hizmetleri anlatırken, seçildiği takdirde yeni dönemde yapmayı planladığı projelerini anlattı.

Götürk “Ben Nevşehir’de yaşıyorum, Nevşehir’de yaşayacağım. Nevşehirli vatandaşlarımızın seçtiği onların bir vekili olarak sorunlarının çözümü için üzerime düşen her türlü katkıyı sunmaya çalıştım. Milletvekilliği yaptığım Nevşehir için hazırladığımız projelerimizin bir kısmı yapıldı, bir kısmı kalmıştı. İnşallah hemşehrilerimiz bu dönemde bizlere teveccüh gösterip yeniden yetki ve sorumluluk verirlerse bütün yarım kalan projelerimizi tamamlamak en büyük hedefim olacaktır” dedi.


Nevşehir’de görev süresince sürekli olarak ilimizin gelişmesi adına çalışmalarda bulunduğunu ifade eden Göktürk “Milletvekilliğim döneminde kendisinden yardım ve destek isteyen partili-partisiz herkese elinden gelen katkıyı sunmaya çalıştığını hiçbir hemşehrimin isteklerini geri çevirmedim. İmkanlarım çerçevesinde çözmeye gayret ettim. Çünkü ben Nevşehir’de kimsenin siyasi görüş ve düşüncesine bakmadan hizmet etmeyi kendime düstur edindim. Tüm amaç ve gayemiz davasına inandığım AK Partiyle ilimize hizmet ve halkımızın hayır duasını almak.Nevşehir’de hoş bir seda bırakabilirsem ne mutlu bana. 7 Haziran seçimlerinde Nevşehir’de inşallah yine Üç Milletvekili ile birlikte seçilip Nevşehir’e el ele, kol kola hizmet edeceğiz” diye konuştu.

AK Parti’nin üçüncü sıra adayı Ebubekir Gizligider de yaptığı konuşmada Nevşehir’de 7 Haziran seçimlerinde AK Parti’nin yine birinci parti olarak çıkacağına inandığını söyledi.

Nevşehir’in sorunlarının içinde büyüdüğünü ve Milletvekilliği döneminde bu sorunların bir kısmını milletvekilleri arkadaşları ve belediye başkanıyla birlikte çözdüğüne dikkati çeken Gizligider şunları söyledi:

“Kuruluşundan bu yana hizmet ettiğimiz Ak Parti’den ikinci defa milletvekili adayı olmanın gurur ve mutluluğunu taşıyorum. Partimin birçok kademesinde görev aldım.Bu görevleri layıkıyla yaptığımı düşünüyorum. Daha sonra ilk olarak 2011 seçimlerinde Doğup büyüdüğüm Memleketim Nevşehir'e Siyasete millete hizmet yolunda farklı bir kulvarda yolumuza devam kararı aldık. Rabbim her Nevşehirliyim diyen herkesin hayalini süsleyen Milletvekilliği görevini bizlere genç yaşta nasip etti. Gençlik enerjimizi kadim şehrimize hizmet etmek yolunda harcamak için kazandığımız deneyim ve tecrübelerimizi ikinci dönemimizde yeniden hizmete dönüştürmek için çıktığımız bu kutlu yolda 
Genel merkezimizin oluru ve milletimizin takdiri ile 25. dönem milletvekilliği seçimlerinde milletvekili adayı olduk.

Ak Parti Teşkilatı terbiyesi alarak bu yola çıktık. 13 yıllık iktidarımız döneminde Nevşehir’in önemli sorunlarını çözdüğümüz inancındayız. Yeni Türkiye ve Yeni Nevşehir yolunda  ilimiz  Nevşehirimiz için bugün pek çok projelerimiz var. Bunların bir kısmı ihalesi yapıldı, yapımları devam ediyor, bir kısmı da ihale aşamasında. Biz istiyoruz ki Nevşehir bölgesinde sorunsuz, parlayan bir il olsun.Bu yolda ilk dönemimizde , bürokrasiyi tanıdım,hamd olsun önemli bir çevremiz oluştu. Sorunların nasıl çözümleneceğini çok iyi biliyorum. İnşallah Allah nasip eder, hemşehrilerim de oylarıyla bizleri seçip Meclis’e gönderirse onların güvenlerini asla boşa çıkartmayacağız ve Nevşehir’ime ve hemşehrilerimize en güzel hizmetleri getireceğiz. Yine en büyük hedefimiz çağdaş ve herkesi kucaklayan bir anayasa, milli birlik ve kardeşlik projesi ve paralel çete ile mücadele en önemli dönem önceliğimizdir.

Nevşehir’in devam eden tüm projelerinin bir an önce sonuçlandırılması, belediyemizin gerçekleştirmeyi amaçladığı tüm projelere süreçte en fazla desteği vermeye devam edeceğiz. Nevşehir’de var olan ve devam eden ortak aklı her alanda hâkim kılmaya çalışacağız. Halka rağmen siyaset yoktur.”
Seçim çalışmalarını da değerlendiren AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz,Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider,AK Parti teşkilatlarımızla birlikte ilçe, ilçe, belde belde, köy köy, mahalle mahalle gezerek halkla buluşmaya devam ettiklerini sözlerine eklediler.