FİB Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı’yı ziyaret eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Hüsnü Güneş ,seçim çalışmalarından ve Nevşehir'de hayata geçirmek istediği hizmetlerden söz etti.

Gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ile sohbet eden aday adayı Güneş; “Her Nevşehirli gibi ben de Nevşehir'ime ve Türkiye’ye sevdalıyım. Yaşamım boyunca Nevşehir'in heyecanını ve çoşkusunu yüreğimde hissettim. Nevşehir'in hayallerine inandım. Bu şehrin genlerine işlemiş mücadeleci ruhu içtenliği samimiyeti azim ve kararlılığını ilke edindim. İş hayatında sosyal ve siyasi hayatta bu doğrultuda gayret gösterdim. Yakında hayati öneme sahip bir seçim var. Bu seçimde Türkiye’nin geleceği şekillenirken Nevşehir'in heyecanını ve enerjisini meclise taşıyacak halkımızın hislerine beklentilerine tercüman olacak. Ve tuttuğunu koparan güçlü bir temsile ihtiyaç var. Türkiye’nin ve Nevşehir'in sorunları çözümsüz değil yeter ki birlik olalım. İşte ben de Nevşehir aşkına çıktığım bu yolda 2015 milletvekilliği genel seçimlerinde başından beri davasına gönüllü olduğum AK Parti’den Nevşehir Milletvekili aday adayı oldum. Anadolumuzun kadim kenti Nevşehgir'imizi daha ileriye taşımak için Türkiyemize hizmet etmek için sizlerin desteğine ve duasına talibim. Ben Nevşehir halkının sağduyusuna inanıyor ve güveniyorum” şeklinde konuştu.

Bu vesile ile 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, tüm Hanımların bu özel günleri sadece 1 güne sığdırmamalı, 364 güne taşınması dileğiyle şunları ifade etti; 
Huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşları olan, varlıklarıyla hayatın her alanında fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillerle geleceğimizin şekillendirilmesinde önemli rol oynamaktadırlar. Bu nedenle kadınlarımıza sunulan imkanların arttırılmasının toplumsal huzur, barış ve gelişmede önemli rol oynayacağına inanıyorum.

Tüm bu duygularla başta bileciğimizdeki kadınlarımız olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarım dedi.

www.fibhaber.com  Gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Güneş'e teşekkür ederek aday adaylık sürecinde başarılar diledi.

Nevşehir'in GÜNEŞ'i Olur Mu ?

7 Haziran Genel seçimleri öncesi Aday adaylık sürecinde kimsenin garantisi yok diyerek sözlerine devam eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Hüsnü Güneş, Allah bu görevi bizlere nasip ederse Bilgi , çevre, deneyim ve yeteneklerimizi bir araya getirerek Nevşehir'imize Eğitimden Spora, Turizmden Sanayisine kadar bu insanlarıma hizmet etmek istiyorum dedi.


AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Hüsnü Güneş'in gazetemiz ziyaretinde süpriz bir buluşma yaşanmış oldu. Zira Aday adayı Güneş ile FİB Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı Nevşehir Lisesinden okul arkadaşı çıktılar.
Geçmiş dönemden Nevşehir Lisesi, Sağlıkspor, arkadaşlardan öğretmenlerden konu açılınca Güneş'in gözleri doldu. Anlaşılan o ki bu güne kadar memleketi Nevşehir her zaman onun içinde ısıttığı Güneşi olmuş, şimdide Aday gösterilirse yüreğinden gelen sevgiyle ve hizmetleriyle Nevşehir'i ısıtmayı planlıyor... Ne diyelim Ülkemiz , Milletimiz ve şehrimiz için hayırlısı olsun.Rabbim utandırmasın.

Hüsnü Güneş Kimdir?

Hüsnü Güneş

Hüsnü GÜNEŞ 15 Ekim 1974'de Nevşehir'de doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 1997 yılında mezun oldu.

Amerika'da Union County College ve Nassau Community College'de dil eğitimini tamamladı.

1998 yılından itibaren serbest Avukatlık yapmaya başlayan GÜNEŞ, halen şirketlere danışmanlık hizmeti veren HK Hukuk Bürosu'nun sahibidir.

İstanbul Trafik Hizmetlerini Geliştirme Destekleme ve Koruma Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği ve Kapadokya Gençlik Spor Kültür ve Yardımlaşma Kulübü'nün Başkanlığını yapmaktadır.

İyi derecede ingilizce bilen Güneş, evli ve iki çocuk babasıdır.