NEVŞEHİR(MHA) Haziran ayında yapılması beklenen 2015 genel seçimlerine yönelik hazırlıklarını hızla sürdüren AK Parti’de mahalle temsilcileri belirlendi. Sandık müşahitleri de belirleniyor.

 "2 Ay İçerisinde Nevşehir’in Tamamını Gezeceğiz..."
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Mart ayı başına kadar belirlenen mahalle temsilcilerinin ve sandık görevlilerinin kapı kapı gezerek halka AK Partiyi anlatacaklarını, Başbakan Davutoğlu’nun kendilerine mesajlarını ileteceklerini söyledi.

Tanrıver, “Biz öncelikle merkezde bulunan 21 mahallemizde mahalle temsilcilerimizi birer birer belirledik. Ve onlara hangi mahallelerde görev yapacaklarına dair sertifikalarını teslim ettik. Bu arkadaşlarımızda mahallelerinde kaç tane sandık varsa onların sandık sorumlularını belirleyecekler. Her sandıkta 9 kişi olacak. Bu arkadaşlarımız Mart ayının başına kadar Nevşehir il merkezinde gezilmedik yer, çalınmadık kapı bırakmayacaklar. Halkımızın bilgisi olması açısından söylüyorum. Kapılarına gelen AK Partili arkadaşlarımızın yakalarında kartları olacak. Kendileri ile hasbıhal edecek olan arkadaşlarımız ayrıca Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun kendilerine bir mesajlarını iletecekler. 2 ay içerisinde biz Nevşehir’in tamamını gezmiş olacağız.