BAĞIMSIZ TÜRKİYE PARTİSİ BASIN BİLDİRİSİ                

 

                              NEVŞEHİR'Lİ KADINLAR : " BİZ DE VARIZ"

 

 Nevşehir'de Belediye Başkanlığına ilk defa bir kadın aday çıkması Nevşehir'de büyük bir ilgi ile karşılandı. BTP Nevşehir Belediye Başkan adayı Araştırmacı-Yazar İkbal Şişman Nevşehir için ortaya koyduğu projelerle dikkati çekti. Adaylık sürecinde esnaf gezileri yapan BTP Belediye Başkan adayı İkbal Şişman'a esnaflar ve iş adamları büyük ilgi gösterirken, Hanımlar da; ilk defa bir bayan aday yürekli bir şekilde çıkmış ve bizden oy istiyor. Bu güne kadar gelip geçen Belediye başkanları hiçbir zaman hanımların derdini anlamadı ve şikayetlerine kulak vermedi. Çoğu zaman Belediyenin kapısından içeriye giremedi.

 Hep ikinci sınıf insan muamelesi gördük. Belediye Başkanı ile görüşmek istediğimizde, adeta karşımıza duvarlar örüldü. İlk defa bizi anlayabileceğine ve dinleyebileceğine inandığımız bir bayan aday çıktı. Oyumuzun ne anlama geldiğini biliyoruz. Bizim de bir varlığımız olduğunu ispat edeceğiz, derken, Araştırmacı Yazar İkbal Şişman için erkekler de oldukça yürekli bir çıkış. Bu güne kadar erkek belediye başkanları bir türlü istenileni veremedi üstelik İkbal Hanım'ın projeleri de oldukça cesurca ve doğru projeler destek olmamamız için hiçbir sebep göremiyoruz diyorlar

BTP Nevşehir Belediye Başkan adayı Araştırmacı Yazar İkbal Şişman, halkın kendilerine gösterdiği ilgi ve teveccühten mutlu olduklarını söyledi. Esnaf gezilerinin birebir görüşmelerle devam edeceğini açıkladı.