Ecz. MUSTAFA AÇIKGÖZ NEVŞEHİR’Lİ OLARAK OYUM ERDOĞAN’A...

Hafta sonu yapılacak olan ve ilk defa Türk halkının seçeceği Cumhurbaşkanı seçimi için ilimiz Nevşehir'de bir çok sivil toplum, kurum ve kuruluşlar kime destek vereceklerini rahatlıkla açıklamaya devam ediyor...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a oyunu vereceğini ve destek olacağını açıklayan Eczacı ve Nevşehirli İş adamı Sayın Mustafa Açıkgöz şu açıklamalarda bulundu...

1993 yılından bu yana Nevşehir'de eczacılık yapan Nevşehir'in saygın ve sevilen isimlerinden Genç İş Adamı Mustafa Açıkgöz,FİB Haber Merkezimize yaptığı açıklamasında AK parti genel başkanı ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı olarak görmek istediğini ve destek vereceğini açıkladı.

Ecz. Mustafa AÇIKGÖZ yaptığı açıklamasında; "Türkiye'nin gücüne güç katıyorum dedi. " Her konuda gelişen ve modernleşen ülkemizin daha da güçlenip modernleşmesi için; müslümanın derdiyle dertlenip müslüman ülkelerin umutla bel bağladığı Sayın Başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın milletin adamı olarak milletin iradesini Çankaya'ya taşıması gerektiğini söyledi.
Neden Recep Tayyip Erdoğan? Sorusuna..Ecz. Mustafa AÇIKGÖZ:

‘’Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan yüzyılda bir tarih sahnesine çıkan liderlerden biri olarak gördüğüm ve 2023’lü yılların Türkiye’sini onsuz düşünemediğim için oyumu o’na vereceğim’’.

Recep Tayyip Erdoğan: ’’Her kimlikten, her inançtan, hiçbir zaman çekinmeden Müslümanlığı ve Türklüğü ortaya koyabilecek; insanların arkasında güvenle duracağı bir lider olduğuna inandığım için oyumu ona vereceğim’’.

‘’Türkiye’yi içerde ve dışarda güçlü temsil gücüne sahip; kabiliyet ve yeteneğine, dik duruşuna güvendiğim kişi olarak gördüğüm için oyum Recep Tayyip Erdoğan’ın olacaktır’’.

Sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan’ın bu ülkenin, yıllarca yerlerde sürünen ve kendine güven duygusunu yeniden inşa edip; yaşattığı ve Batı oryantalizmine karşı başkaldırmanın erdemini ve ahlaki önemini bize yeniden hatırlattığı için oyumu ona vereceğim’’.

Yani kısaca: Ülkemin geleceği, birliği, kardeşliği ve beraberliğini tesis etmesi için oyumu Recep Tayyip Erdoğan’a vereceğim. Dedi..

Ecz. Mustafa AÇIKGÖZ,10 Ağustos 2014 Pazar günü yapılacak ve 
İlk defa milletin tercihiyle gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçiminin, milletimizin sağduyusuyla en doğru şekilde sonuçlanacağından eminim. Yine İlk kez Cumhurun Başkanını seçeceği seçimlerin Ülkemize Milletimize ve şehrimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum dedi. Açıkgöz,son olarak İnanıyorum ve diliyorum ki İlk turda % 64 alacağı oy ile Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı seçilir dedi.

Ecz. Mustafa AÇIKGÖZ kimdir ?

1970 yılında Nevşehir’in Çardak köyünde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ürgüp-Bahçeli köyünde, liseyi Özel Antalya Kolejinde başarı ile tamamladı. 1988 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesini kazandı. Fakülte yıllarında Tıbbi Bitkisel Araştırma Merkezi ( TIBAM’da ) yönetici olarak görev aldı. Öğrenci Konseyi Başkanlığında bulundu. Fakülteyi 2. olarak bitirdi. Ecz. Mustafa AÇIKGÖZ orta derecede İngilizce ve Arapça bilmektedir.  Evli ve 2 çocuk babasıdır.

 1993 yılında Serbest Eczacı olarak Nevşehir’de hizmet vermeye başladı ve halende devam etmektedir.
Hizmet anlayışını maddi kazanç değil insan merkezli olarak yürütmeyi ilke edindi. Doğduğu, büyüdüğü ve yaşadığı şehir olan Nevşehir’imizin güzide insanlarına hizmet etmek için 2011 yılı Genel Seçimlerinde AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu.