Seçim kampanyasına devam eden Bülent Tekiner, Ürgüp’ün köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Ankara’da hak ettiği şekilde temsil edilmediğini belirttiği Nevşehir’in kaderine terk edildiğini söyledi. Yöre halkından bu düzeni değiştirmek için destek istedi. 

NEVŞEHİR – (Ürgüp) Ürgüp’e bağlı Taşkınpaşa, Cemil ve Şahinefendi köylerine giderek, vatandaşlarla kucaklaşan CHP Nevşehir Milletvekili adayı Bülent Tekiner, Nevşehir’in son 12 yılda unutulduğunu söyledi. Ürgüp İlçe Başkanı Bekir Demir, 2. Sıra Milletvekili adayı Cuma Yorgancı ile Gençlik ve Kadın Kollarından oluşan kalabalık bir partili topluluğuyla birlikte köylere çıkartma yapan Tekiner, gecenin ilerleyen saatlerine rağmen kendisini karşılamak için coşkuyla bekleyen yöre halkından Nevşehir’in hakkını Meclis’te savunmak için destek istedi.

 

TEMSİL EDEMEDİLER, GERİ KALDIK

Nevşehir halkının son üç seçimde Meclis’e sadece iktidar partisine mensup Milletvekillerini gönderdiğini anımsatan Tekiner, “Halkımızın oylarıyla Ankara’ya gidenler köylerin, beldelerin, mahallelerin yolunu unuttular. Beldeleri bir gecede köye çevirirken, Adliyeleri kapatırken, küçücük çocukları taşımalı eğitime mahkum ederken, ‘bu insanlar ne yaparlar, ne yer, ne içerler, nerede nasıl yaşarlar?’ diye sormadılar, düşünmediler. Halkın güvenine layık olamadılar. Tablo ortada. Nevşehir Meclis’te en iyi şekilde temsil ediliyor olsaydı Kırşehir’in, Niğde’nin ve Aksaray’ın gerisinde kalmazdık.” diye konuştu.

 

SIRADAN BİR VEKİL OLMAYACAĞIM

Seçimlere iddialı bir şekilde hazırlandıklarını vurgulayan Bülent Tekiner, CHP’nin adaylarını ön seçimle belirlediğini ve Nevşehir’i en iyi şekilde Meclis’te temsil etmek için göreve talip olduklarını söyledi. Tekiner, seçilmesi halinde sıradan bir Milletvekili olmayacağını, üç dönemdir Meclis’e gidenler gibi sadece el kaldırıp, indirmeyeceğini belirtti.