Nevşehir de 10 Ağustos'ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek için AK Partililer, fener alayı etkinliği düzenledi.

Nevşehirli Ak Gençlik Erdoğan için yürüdü....

NEVŞEHİRDE MİLLİ İRADE MİLLİ GÜÇ FENER ALAYI YÜRÜYÜŞÜ

Nevşehir Ak Parti Gençlik Kollarının organizasyonuyla Nevşehirli Ak Partili Borsa kavşağı önünde buluşarak “Erdoğan’a destek yürüyüşü” etkinliği düzenledi.

Nevşehir de Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için Fener Alayı yürüyüşü düzenlendi.
Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan’a destek için ellerinde meşaleler ile Fener Alayı yürüyüşü yapan binlerce Nevşehirli, İstiklal Marşı ile yürüyüşe son verdi.
AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için yürüdü.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan için bu akşam Borsa kavşağından başlayan bir yürüyüş düzenledi. AK Parti Gençlik Kolları tarafından organize edilen yürüyüşe AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Rauf Yanar, AK Parti İl ve İlçye Yönetiminin yanı sıra çok sayıda vatandaş ve sivil toplum kuruluşu katıldı.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri A.Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kayseri mitingine katılmış olduklarından dolayı yürüyüşe katılamadılar.