MHP'de 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için aday listeleri açıklandı. Buna göre, YSK'ya sunulan listede, Ankara 1. Bölgeden MHP Adayı olarak bir Nevşehirli aday gösterildi.

NEVŞEHİR’İN ÖZ EVLADI AV. HAKAN DOĞRU TBMM YOLUNDA” Nevşehir Kozaklı ilçesi Büyükyağlı köyü nüfusuna kayıtlı hemşehrimiz Av. Hakan DOĞRU, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği seçiminde Milliyetçi Hareket Partisi Ankara 1. Bölge Milletvekili adayı gösterildi.

hakan-dogru

Av. Hakan DOĞRU, her kademesinde muhtelif görevlerde bulunduğu Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları ile Türk Milliyetçisi teşkilatlardan sonra, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet BAHÇELİ ve Genel Merkez’in kendisini milletvekilliği adaylığına layık görmelerinden dolayı onurlandığını, bu teveccühü hak etmek için seçim süreci boyunca uyku orucu tutarak gece gündüz demeden durmaksızın çalışacağını belirtmiştir. Ayrıca Ankara’da ikamet etmekte olan fakat memleketi Nevşehir ile sürekli irtibat halinde bulunduğunu, Nevşehir’li olmaktan onur duyduğunu belirten Hakan Doğru, tüm hemşehrilerine selamını ileterek bu süreçte Ankara’da yaşayan ve Nevşehir’de bulunan tüm hemşehrilerinin destek vereceğine can-ı gönülden inandığını da eklemiş ve seçilmesi halinde TBMM’de hem Ankara hem de memleketi Nevşehir’in temsilcisi olacağını özellikle vurgulamıştır.

Sözlerini bitirirken MHP Genel Başkanı Sayın Devlet BAHÇELİ’nin “Ülkenin geleceğine oy ver” sözüyle 1 Kasım seçimlerinin Türk Milleti için öneminin altını bir kez daha çizmiştir.