Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Adayları seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. MHP Nevşehir Milletvekili Adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel, Mustafa Uğur, İl Başkanı Göksel Taşçı, İl Başkan Yardımcısı Eyüp Öz ve partililer seçim çalışmalarına Avanos ilçesine bağlı Kalaba Beldesi’nin yanı sıra Mahmat, Akarca ve Çalış Beldeleri ile seçim çalışmalarına devam etti. Burada köylünün, esnafın ve çiftçinin büyük desteğini alan MHP Milletvekili Adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel MHP iktidarı ile çiftçilerimizin, köylülerimizin sorunları sona erecek dedi.

Varol, ‘’ Sizlerin derdi bizlerin derdidir. Sizlerin sorunları bizlerin sorunlarıdır. MHP iktidarı ile birlikte sizlerin sorunlarını, sıkıntılarını çözeceğiz. Bizler sizlerden biriyiz. Asla el kaldırıp indiren milletvekili olmayacağız. Sizler refaha kavuşursanız o zaman bizlerde huzur bulacağız. Tüm bu sorunlarınızın çözümü için bir adres var. O da 7 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimlerde sandıktır. Sandık sizleri bekliyor. AKP hükümeti tarafından iyice fakirleşen köylümüz çiftçimiz MHP iktidarıyla ile eski özlenen günlerine kavuşacaktır’’ dedi.

MHP Nevşehir 2. Sıra Milletvekili adayı Sait Yüksel ise MHP iktidarında sorunsuz bir köylümüz sorunsuz bir çiftçimiz olacaktır dedi.
Yüksel, ‘’ Bizler sizlerden biriyiz. Bizde esnafız, bizde köylüyüz, bizlerde çiftçiyiz. Halkın efendisi sizlersiniz. AKP iktidarı sizleri efendi yerine hizmetkar yaptı. MHP iktidarıyla yeniden sizler Halkımızın efendisi olacaksınız. 7 Haziran tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili seçimlerinde AKP’yi sandığa gömme zamanı gelmiştir. MHP iktidarıyla eski günlerinize kavuşacaksınız’’ şeklinde konuştu.

MHP Nevşehir 3. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Uğur ise MHP iktidarıyla birlikte ülkemiz daha refah ve huzurlu bir ortama kavuşacaktır dedi. Uğur, ‘’ AKP hükümeti iktidarı boyunca zengini daha zengin fakiri ise daha fakir bir hale getirmiştir. Köylümüz, çiftçimiz yok sayılmıştır. Şuan bakıyorum köylümüz ve çiftçimiz adeta bir borç batağındalar. Nedeni ise açıkça bellidir ki AKP hükümeti çiftçimizi bitirmek istiyor. Biz MHP iktidarıyla yok sayılan köylümüz ve çiftçimizi sahiplenecek onlara itibarlarını yeniden kazandıracağız. MHP olarak bizler halkımızın, köylümüzün, çiftçimizin yanındayız. Bugün nasıl sizlerin içinde gelebiliyorsak yarın da milletvekili olduğumuz zamanda sizlerle birlikte oturacağız. Asla evlerimizi Ankara’ya götürmeyeceğiz. Sorunlarınızı Ankara’dan değil sizlerin yanında dinleyeceğiz ve çözüme kavuşturacağız dedi.