AK Parti Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz, güler yüzü, mütevazı yapısı, sportmen kimliği ve çalışkanlığı ile Nevşehir'de gençlerin gönüllerinde büyük yer etti.

Yaptığı seçim gezilerinde büyük teveccüh ve sevgi ile karşılanan Açıkgöz, 7’den 70’e herkesin takdirini toplamaya devam ediyor. 

Aynı zamanda AK Parti Nevşehir 26. Dönem Milletvekili adayı olan Açıkgöz, seçim çalışmaları kapsamında gençlerle bir araya geldi.

Açıkgöz gençliğin önemine ve dinamizmine dikkat çekerek, AK Parti olarak gençlerin siyasette, ekonomide ve toplumsal hayatta daha aktif rol almasına önem verdiklerini belirtti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 26. Dönem 1. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, Gençlik Merkezi’nde gençlerle bir araya gelerek gençlerin sorunlarını dinledi ve onlarla sohbet etti.

Gençlerimize önem veriyoruz...!

Türk gençliğini, bugünün enerjisi yarının teminatı olarak gördüklerini, gençlerle ilgili hükümetin yaptığı birçok çalışma olduğunu anlatan Açıkgöz, gençlere dönük politikaların öncelikli hedefleri arasında olduğunu vurguladı.

Eğitime devam eden gençlerin ve 18 yaş altı tüm çocukların genel sağlık sigortasından ücretsiz faydalanması, 45 lira olan burs ve kredi miktarının 330 liraya çıkarılması, üniversite harçlarının kaldırılmasının maddi olarak gençleri büyük bir yükten kurtardığını dile getiren Milletvekili Açıkgöz, lise ve üniversiteyi bitiren gençlerin 2 yıl süreyle sağlık sigorta primlerini devletin ödeyeceğini kaydetti.

Seçilme yaşını 18'e indireceklerini, Cumhuriyet tarihinde en çok üniversite kuran AK Parti'nin ana hedeflerinden birinin de tüm gençlerin eğitim alması olduğuna dikkati çeken Açıkgöz, "Düşünen, sorgulayan, kendini ifade edebilen, yeniliğe ve gelişmeye açık, farklılıklara saygılı, ahlaki değerlere sahip, karar süreçlerine katılan, ülkemiz meselelerine ve çevreye duyarlı gençlerimizin siyasette, ekonomide ve toplumsal hayatta daha aktif rol almasına önem veriyoruz" dedi.

Nevşehir'de sürekli halkla iç içe olan, dürüst, çalışkan, iş bitirici ve mütevazı yapısı ile gönüllerde yer edinen AK Parti Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz tüm Nevşehir halkının olduğu kadar gençlerinde sevgilisi oldu.