Ak Parti Nevşehir teşkilatlarında gençlik kollarının ağırlığı her geçen gün artıyor. Partiye üyelerin % 10’luk bölümü gençlerden oluşuyor.

AK PARTİ’NİN % 10 U GENÇLERDEN OLUŞUYOR

 

Özellikle Başbakan Erdoğan ın üzerinde önemle durduğu Türkiye nin Genç bir nüfusa sahip olması gerçeğinden hareket ederek artık gençliğimize sorumluluk vermenin zamanı geldide geçti diyerek başta AK Parti de başalattığı gençlik yapılandırması ilimiz Nevşehir de de Gençlerden büyük ilgi görerek meyvelerini vermeyi başardı.

Ülke genelinde olduğu gibi Nevşehir de de AK Partinin Başta Milletvekilleri ,İl,İlçe  Başkanları olmak üzere tüm teşkilatlarında tam manasıyla bir gençleştirme operasyonu yaşanıyor.

Nevşehirli Gençlerden AK Partiye Talep Arttı

 

Büyüklerimizin Tecrübeleri bizlerin Aydınlık Geleceğimize büyük ışık tutacaktır bu haseple Büyüklerimizin tüm tecrübelerinden maksimum yararlanacağız.Biz Gençler olarak Ülkemize Partimizin yetişmiş eğitimli kültürlü bireyleri olarak en güzel hizmet verebilmenin heyecanını yaşıyoruz.Bizlere inanıp güvenerek sorumluluk veren Başta Başbakanımz Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm Teşkilatıız ve halkımıza teşekkür ediyoruz dedi.

AK Parti’de Gençlik İksiri Tuttu

 

Son yıllarda üye yapma çalışmalarına hız kazandıran Ak Parti Gençlik Kolları başkanlığının bu girişimleri olumlu sonuçlar verdi. Bu çalışmalar sayesinde 4 bin 433 üye sayısına ulaşan Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığında bu sayının yılsonuna kadar 6 bine ulaşması hedefleniyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Yasin Güneş, 2010 Yılından itibaren daha da fazla ağırlık verilen gençlerin siyasete atılması yönündeki çabalarının bu yıl da aralıksız süreceğine dikkat çekti.

Ak Parti gençlik kolları olarak 4 bin 433 dolayında olan üye sayısının 6 bine yükseltilmesi için bu yıl yoğun bir çaba sarf edeceklerini belirten Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Yasin Güneş, yerel seçimlerde yaklaşıyor olması nedeniyle ilimizden genç belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, il genel meclisi üyeleri adaylarının da çıkarılmasını büyük özen göstereceklerini dile getirdi.
Gençlerden AK Partiye Talep Arttı ...

Güneş, “Ak Parti gençlik kolları başkanlığı olarak son yıllarda yaptığımız üye kayıtlarımız son derece olumlu sinyaller veriyor. Zira üye kayıtlarımızda rakamlardan ziyade siyasete kazandırdığımız gençlerimizin ileride memleketimize çok büyük faydalar sağlayacağına inanıyoruz. Genç belediye başkanları, belediye meclisi üyeleri, il genel meclisi üyeleri seçebilmenin yoğun gayreti içerisinde olacağız. Bu yıl ki hedefimiz 4 bin 433 olan üye sayımızı 6 bine çıkarabilmek. Ak Partiye Türkiye genelinde gençlerin yoğun bir teveccühü var. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dürüst kişiliği ve siyasi anlayışı gençlerimizin siyasete girmelerinde öncelikli tercih konusu. Türkiye genelinde parti teşkilatlarımızda % 19 oranına ulaşan gençlerimizin sayısının artması ülkemizin geleceği açısından da son derece büyük önem taşıyor” açıklamalarında bulundu.